کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه دختران
معرفی کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه دختران
کتاب «فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه دختران» نوشتۀ مجید ملامحمدی است و به نشر آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبان داستانی و تصاویر الهامبخش، پلی میان آموزش مفاهیم دینی و ایجاد علاقه در کودکان میسازد.
درباره کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه دختران
کتاب فرشتههای نماز؛ آموزش نماز ویژۀ دختران اثری آموزشی و جذاب است که بهصورت اختصاصی برای دختران تازه به سن تکلیف رسیده تهیه شده است. این کتاب با تصاویر حرفهای و طراحی چشمنواز خود، فضای دلنشین و الهامبخشی را برای مخاطبان جوان خود ایجاد میکند.
کتاب فرشتههای نماز؛ آموزش نماز ویژۀ دختران با روایتی ساده و صمیمانه آغاز میشود: دختری که بهتازگی به سن تکلیف رسیده و نمازخواندن را بهعنوان بخشی از اطاعت از خداوند مهربان در زندگی روزمره خود پذیرفته است. او از احساس نزدیکیاش به خدا هنگام نمازخواندن سخن میگوید و به زیبایی بیان میکند که چگونه این ارتباط معنوی، او را سرشار از شادی و آرامش میکند. داستان در محیط خانهای گرم و پر از عشق روایت میشود، جایی که پرندهها نمادی از برکت و مهربانیاند. دختر قصه درحالیکه منتظر بازگشت پدر و مادرش از بازار است، از تجربهاش دربارۀ اولین نماز با چادر گلدار خود صحبت میکند و این لحظه را با شیرینی و هیجان خاصی توصیف میکند.
در بخشهای دیگر کتاب فرشتههای نماز؛ آموزش نماز ویژۀ دختران، مراحل نماز به زبانی ساده و قابلدرک آموزش داده میشود. نویسنده با توضیحاتی روان، از نیت نماز و طریقۀ درست انجام آن، مثل وضوگرفتن و نحوۀ ایستادن به سمت قبله، سخن میگوید. این روش باعث میشود دختران نهتنها مراحل نماز را یاد بگیرند، بلکه انگیزه و علاقهمندی بیشتری به انجام این فریضه پیدا کنند. کتاب فرشتههای نماز نهتنها یک منبع آموزشی است، بلکه با پیامهای معنوی و ارزشمند خود، میتواند به تقویت ارتباط کودکان با خدا و ایجاد انگیزه برای انجام واجبات دینی کمک کند.
خواندن کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه دختران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام دختران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه دختران
«من وقتی نماز میخوانم، حس میکنم به خدای بزرگ و مهربانم خیلی نزدیک شدهام. من از نزدیکترین فاصله با آفریدگار خودم حرف میزنم. من میدانم نمازخواندن، اطاعت از خداست و خدای مهربان هم بندۀ خوب و بانماز را خیلی دوست دارد. من تازه به سن تکلیف رسیدهام و هر روز سروقت، نمازهایم را میخوانم، تا از خدای مهربان اطاعت کرده باشم. خانۀ ما یک خانۀ باصفاست. هر روز پرندههای زیادی مهمان خانۀ ما هستند؛ پرندههایی که برای ما برکت و مهربانی میآورند و ما را یکدنیا خوشحال میکنند. مامان و بابا به بازار رفتهاند تا برای داداش کوچولویم، مهدی، اسباببازی بخرند. وقتی آنها برگشتند من با خوشحالی میگویم که امروز چادر گل دارم را سرکردم و نماز خواندم.»