کتاب درسنامه اخلاق کاربردی درون فردی مهارت خودپژوهشی و بازسازی خود
معرفی کتاب درسنامه اخلاق کاربردی درون فردی مهارت خودپژوهشی و بازسازی خود
کتاب «درسنامه اخلاق کاربردی درون فردی مهارت خودپژوهشی و بازسازی خود» نوشتۀ فهیمه جمالی راد است و انتشارات فرا انگیزش آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب درسنامه اخلاق کاربردی درون فردی مهارت خودپژوهشی و بازسازی خود
کتاب درسنامۀ اخلاق کاربردی درونفردی مهارت خودپژوهی و بازسازی خود در پی ارائۀ راهکاری جامع و میانرشتهای برای آموزش اخلاق با رویکردی جدید است. این اثر با تأکید بر اهمیت میانرشتهای بودن، تلاش میکند تا مشکلات پیچیدۀ دنیای معاصر را از طریق انسجامبخشی به محیطهای علمی و دانشگاهی حل کند. از این منظر، کتاب به نیاز برای تغییر در روش تدریس و محتوای آموزشی دروس معارف اسلامی اشاره دارد و اهدافی همچون تعمیق باورهای دینی و ایجاد تغییرات رفتاری در مخاطبان را دنبال میکند.
کتاب درسنامۀ اخلاق کاربردی درونفردی مهارت خودپژوهی و بازسازی خود، پیوندی نزدیک میان علم اخلاق و روانشناسی برقرار میکند. با تأکید بر ارتباط تنگاتنگ این ۲ حوزه، تلاش شده است اصول روانشناسی اسلامی و روشهای رواندرمانی معنوی برای مدیریت افکار، تنظیم هیجانات و درمان اختلالات رفتاری به کار گرفته شوند. این رویکرد، زمینهای برای تربیت اخلاقی بر پایه اصولدینی فراهم میآورد.
کتاب درسنامۀ اخلاق کاربردی درونفردی مهارت خودپژوهی و بازسازی خود شامل ۸ درس و ۱۶ جلسۀ آموزشی است که هر درس به صورت هدفمند و ساختارمند تنظیم شده است. محتوای هر درس از اهداف آموزشی آغاز شده و با استفاده از پرسش و پاسخ و ارائۀ تمرینها و تکالیف کاربردی به پایان میرسد. این تمرینها به گونهای طراحی شدهاند که دانشجویان با تحلیل و نوشتن، مفاهیم اخلاقی را به زندگی خود وارد کنند.
کتاب درسنامۀ اخلاق کاربردی درونفردی مهارت خودپژوهی و بازسازی خود بر ۳ حوزۀ یادگیری (شناختی، عاطفی و روان حرکتی) تمرکز دارد و تلاش میکند تا با ارائۀ تکالیف و تمرینهای هدفمند، یادگیری مفاهیم اخلاقی را از سطح نظری به کاربردی ارتقا دهد. مطالب از ساده به پیچیده تنظیم شدهاند تا فراگیران بهتدریج از مفاهیم کلی به موضوعات تخصصی و آگاهی از خطاها و سوگیریهای شناختی برسند. این درسنامه با رفع اشکالات ساختاری و محتوایی موجود در بسیاری از کتب اخلاق، فضایی برای تلفیق آموزههای دینی و روانشناختی فراهم کرده است. همچنین، استفاده از روشهای مستند، مستدل و کاربردی در تنظیم محتوا، باعث جذب علاقۀ دانشجویان به موضوعات اخلاقی شده و تغییر رفتارهای پایدار را تسهیل میکند.
خواندن کتاب درسنامه اخلاق کاربردی درون فردی مهارت خودپژوهشی و بازسازی خود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به اساتید و دانشجویانی که به دنبال ارتقای سطح آموزش اخلاق با رویکردی نوین و مبتنی بر واقعیتهای فرهنگی و روانی جامعه امروز هستند.
بخشی از کتاب درسنامه اخلاق کاربردی درون فردی مهارت خودپژوهشی و بازسازی خود
« بهراستی همه ما در پی ســعادت و خوشــبختی هســتیم و از بدبختی گریزانیم. ســعادت و خوشبختی مهمترین هدف هر انسان است. انســان در طول قرنها زندگی بر روي این کره خاکی همواره به دنبال رســیدن به ســعادت و نیکبختی بوده و هســت. هر یک از ما انسانها براي رســیدن به آمال و آرزوها و رفع نیازهاي مختلف خویش، همواره در حال سعی و تلاش هستیم. شاید یکی از بزرگترین سؤالهایی که تاکنون ذهن بشر را به خود مشغول کرده این سؤال باشد که: راه رسیدن به سعادت چیست؟ چرا تنها عده بسیار اندکی از افراد یک جامعه، موفق میشوند راه سعادت و نیکبختی را بیابند. این افراد با قدمگذاشتن در این مسـیر، در نهایت آرامش، آسـایش، حال خوب و خوش در این دنیا به بهترین شکل ممکن زندگی میکنند.»
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۸۶ صفحه
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۸۶ صفحه