دانلود و خرید کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت) مرتضی کیان مهر
تصویر جلد کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

معرفی کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

معرفی کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

کتاب الکترونیکی «شاه کتاب ثروت (دکترین ثروت: متافیزیک پول و ذهنیت ثروتمند)» نوشتهٔ مرتضی کیان‌مهر و منتشرشده توسط انتشارات فراانگیزش، جلد سوم از مجموعه‌ای است که به بررسی رابطهٔ ذهنیت، باورها و قوانین معنوی با ثروت و موفقیت می‌پردازد. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی موفقیت و خودشناسی قرار می‌گیرد و تلاش دارد مفاهیم متافیزیکی و معنوی مرتبط با پول و ثروت را واکاوی کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

این جلد از مجموعهٔ «شاه کتاب ثروت» با عنوان «دکترین ثروت» به بررسی عمیق‌تر مفاهیم ذهنی و معنوی ثروت می‌پردازد. نویسنده تلاش می‌کند تا با تکیه بر آموزه‌های معنوی، آیات قرآن و تجربیات شخصی، تصویری از رابطهٔ انسان با ثروت و موفقیت ارائه دهد که فراتر از جنبه‌های صرفاً مادی است. کتاب در فضایی میان خودشناسی، فلسفهٔ زندگی و روان‌شناسی موفقیت حرکت می‌کند و سعی دارد مخاطب را به سوی شناخت خود واقعی و هماهنگی با قوانین الهی سوق دهد. دورهٔ انتشار این مجموعه گسترده است و هر جلد به یکی از ابعاد فرمول توسعه‌یافتهٔ خلق واقعیت می‌پردازد. جلد سوم، تمرکز ویژه‌ای بر متافیزیک پول، ذهنیت ثروتمند و نقش باورها و نگرش‌ها در تجربهٔ ثروت دارد. نویسنده با استفاده از مثال‌ها، پرسش‌های بنیادین و تحلیل‌های فلسفی، خواننده را به بازاندیشی در مورد هدف زندگی، رسالت روحی و معنای واقعی ثروت دعوت می‌کند. این کتاب بخشی از یک پروژهٔ بلندمدت است که قرار است ابعاد مختلف موفقیت و ثروت را از منظر معنوی و روان‌شناختی بررسی کند.

خلاصه کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

کتاب «شاه کتاب ثروت (دکترین ثروت: متافیزیک پول و ذهنیت ثروتمند)» با طرح پرسش‌هایی بنیادین دربارهٔ هدف زندگی و ماهیت ثروت آغاز می‌شود. نویسنده باور دارد که انسان‌ها ترکیبی از ابعاد فیزیکی و متافیزیکی هستند و برای تجربهٔ رشد و شکوفایی، باید به خود واقعی و الهی‌شان بیدار شوند. کتاب توضیح می‌دهد که ذهن انسان به‌واسطهٔ شرطی‌شدن‌های بیرونی، از حقیقت وجودی خود فاصله می‌گیرد و این جدایی، منجر به احساس کمبود، ترس و نگرش منفی نسبت به زندگی و ثروت می‌شود. در ادامه، نویسنده به نقش باورها، نگرش‌ها و عادات ذهنی در خلق واقعیت و تجربهٔ ثروت می‌پردازد و تأکید می‌کند که برای رسیدن به موفقیت پایدار، باید از درون متحول شد و با قوانین الهی و معنوی هماهنگ گردید. مفاهیمی مانند قانون جذب، طرح معنوی زندگی، رسالت روحی، تعادل درونی و شناخت خود واقعی، از جمله موضوعات کلیدی کتاب هستند. نویسنده با استفاده از مثال‌ها و تمرین‌های ذهنی، مخاطب را به بازنگری در باورهای محدودکننده و پذیرش مسئولیت شرایط زندگی دعوت می‌کند. پیام اصلی کتاب این است که ثروت و موفقیت، نتیجهٔ هماهنگی درونی، شناخت رسالت فردی و همسویی با جریان الهی زندگی است؛ نه صرفاً تلاش بیرونی یا پیروی از الگوهای رایج موفقیت.

چرا باید کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت) را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از رابطهٔ ذهن، باورها و ثروت هستند، فرصتی فراهم می‌کند تا فراتر از توصیه‌های سطحی، به ریشه‌های معنوی و روان‌شناختی موفقیت بپردازند. «شاه کتاب ثروت» با ترکیب آموزه‌های معنوی و تحلیل‌های روان‌شناختی، به مخاطب کمک می‌کند تا نگرش خود را نسبت به پول، موفقیت و زندگی بازنگری کند و مسیر رشد فردی و معنوی را با آگاهی بیشتری طی کند.

خواندن کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به خودشناسی، توسعه فردی، روان‌شناسی موفقیت و کسانی که دغدغهٔ معنای زندگی و ثروت دارند مناسب است. همچنین افرادی که با باورهای محدودکننده یا احساس کمبود مالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، می‌توانند از محتوای این کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

- پیش‌درآمدی بر دکترین ثروت: معرفی انگیزه و تعهد به رشد فردی و معنوی.- بیدار شدن به خود واقعی (جوهره قانون جذب): بررسی مفهوم زندگی، شناخت خود واقعی، نقش ذهن و قلب در تجربهٔ ثروت و شادی.- تکامل آگاهی: تعریف تکامل آگاهی، هماهنگی با قوانین کائنات، تعادل درونی و شناخت منشأ ترس.- خدای حقیقی: تبیین مفهوم خدای حقیقی، تسلیم ارادهٔ الهی، شادی واقعی و نقش یقین در تجربهٔ رحمت الهی.- نگرش شما؛ همه چیز است: تحلیل نگرش و باورها، تبدیل استعداد ذاتی به ثروت و اهمیت ابراز وجود آزادانه.- فرمول توسعه‌یافتهٔ خلق واقعیت: ساختار باورها، فرمول کلی خلق واقعیت، آناتومی ثروت و تشریح مؤلفه‌های آن.- مفهوم واقعی ثروت: اصلاح باور نسبت به پول، تعادل بین دیدگاه بشری و الهی، رابطهٔ عدالت الهی و ثروت، و راه‌های رسیدن به ثبات مالی.- خلق زندگی ایده‌آل بر اساس بیدار شدن به خود واقعی: دینامیک تحول فردی، طراحی سبک زندگی ایده‌آل و تجسم تصویر خود واقعی.

بخشی از کتاب شاه کتاب ثروت (جلد سوم، دکترین ثروت)

«بارها گفته شده ما انسان‌ها موجوداتی معنوی و بسیار نامحدودی هستیم که در این دنیا به این شکل انسانی، زندگی را تجربه می‌کنیم. اما اکثر مردم، معنای عمیق نهفته در این جمله را درک نمی‌کنند. هر کدام از ما به عنوان یک انسان، دارای دو بخش نامحدود "متافیزیکی" و محدود "فیزیکی" هستیم. بخش متافیزیکی‌مان که رشته‌ای از آگاهی الهی حاکم بر کائنات است، حاوی نیت خداوند برای ما، اراده آزاد و برنامه معنوی می‌باشد که برای زندگی ما در این دنیا طراحی شده و اصطلاحاً به آن روان می‌گویند که بسیار عظیم‌تر از بخش فیزیکی‌مان می‌باشد. بخش فیزیکی‌مان شامل دو بعد سنگین‌تر یعنی بدن و ذهنمان می‌باشد که در این دنیا باید در قالب برنامه معنوی معین شده نیت خداوند را به نحو احسن اجرا نماید. در این بین، ذهن ما باید از طریق هماهنگی با قلب، دستورات آن را که مستقیماً از خرد الهی می‌گیرد را از طریق گفتار و اعمالمان در این دنیا ابراز نموده تا ارتباطمان با بعد متافیزیکی و الهی‌مان برقرار بماند تا به این ترتیب بتوانیم سفر روحانی‌مان را در این دنیا با موفقیت و رضایتمندی به انجام برسانیم.»