دانلود و خرید کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور امیرحسین صالح پور
تصویر جلد کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور

کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور

کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور نوشتهٔ امیرحسین صالح پور است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور

امیرحسین صالح پور در کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور تلاش کرده است تا موانع صادرات را که از دیرباز عامل ضعف و عقب‌ماندگی اقتصاد ایران بود، شناسایی کند و برای برطرف کردن آن‌ها راهکارهای علمی و عملی ارائه دهد. آمار و ارقام موجود در این کتاب از منابع معتبر تهیه و کاملا قابل‌استناد است. در تهیه برخی از آمارها از چند منبع معتبر استفاده شده است. این کتاب در سه بخش «تعاریف و کلیات»، «موانع توسعه صادرات» و «راهکارهای رفع موانع صادرات» تدوین شده که در پایان هر بخش خلاصه و چکیده فصل مورد نظر وجود داشته و سعی شده است تا مطالب کاربردی و مفید به‌صورت خلاصه در اختیار مخاطب قرار گیرد.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ اقتصاد، به‌ویژه بخش صادرات پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور

«یکی از جنبه های اصلی حوزه راهبرد و رقابت، گشودگی کشور برای تجارت و سرمایه گذاری خارجی است. باین ترتیب که کشورها قادر به استفاده از مزیت های نسبی خود، یک پیشرفت مستقیم به بهره وری کل اقتصاد، می شود. دسترسی به اندیشه ها و فناوری پیشرفته تر از خارج را ممکن می سازد، و شرکت های بومی را در معرض فشارهای رقابتی بیشتری قرار می دهد. ادبیات تجربی در رابطه با تأثیر گشودگی در بلندمدت در رشد و بهره وری متفاوت است. تعدادی از تحقیقات رابطه ای میان گشودگی و رشد رفاه اقتصادی یافته اند (بالدوین۱۹، ۲۰۰۳) یا نقش تجارت با اقتصادهای پیشرفته را بازبینی کرده اند (کو و هلپمن، ۱۹۹۵). برخی دیگر اظهار کرده اند که ممکن است میان گشودگی و دیگر عوامل مانند نهادهای قوی، که تأثیرات مثبتی ایجاد می کنند اثر متقابل وجود داشته باشد (دلار وکرای، ۲۰۰۲). در حالی که برخی دیگر مدعی اند تجارت یک تأثیر مثبت مستقل دارد (آلکالا و سیکنه، ۲۰۰۴).

شرایط تقاضا نیز در ادبیات اقتصادی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. مقررات محیطی و حمایت از مصرف کننده به خصوص طبیعتا از منظر شرکت گزاف دیده می شود؛ اگر محصولات دوستدار محیط، قیمت های بالاتر را ایجاد می کند یا بسوی هزینه های تولید پایین تر رهنمون می سازد، شرکت ها متعهد به تولید آنها بدون نیاز به قانونگذاری می شوند. ادبیات تجاری بیان می کند که با ابهام زیاد درباره فناوری های آینده، نیازهای مصرف کننده، و مقررات، قانون گذاری دقیق برای پیش بینی تغییرات آینده دیگر بازارها که می تواند شرکت ها را برای سرمایه گذاری در فناوری های سودآور رهنمون سازد، یک دید ساده است. و غریب نیست که این فناوری های جدید منافع بهره وری مستقیم که شرکت ها در غیر این صورت نادیده می گرفتند را فراهم سازد (پرتر و لینده، ۱۹۹۵). در ادبیات مدیریت نیز تمرکز فزآینده ای بر اهمیت تقاضا وجود دارد که مشتریان را بعنوان شرکایی در فرآیند نوآوری هدایت می کند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۴۰٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۹ صفحه

حجم

۲۴۰٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۹ صفحه

قیمت:
۲۹,۰۰۰
تومان