کتاب فرشته عشق
معرفی کتاب فرشته عشق
کتاب فرشته عشق نوشتۀ فاطمه لکهوری در انتشارات خیزران به چاپ رسیده است.
درباره کتاب فرشته عشق
کتاب فرشته عشق، رمانی ایرانی و عاشقانه از نویسندهای جوان است. این رمان اولین تجربۀ نویسندگی فاطمه لکهوری به شمار میآید. این رمان که به صورت سومشخص روایت میشود عاشقانۀ دو همسایه است: پری و مهرداد. این دو که خانهباغهایشان روبهروی یکدیگر است و ارتباط خانوادگی دارند بیخبر از هم و اطرافیان دل در گرو عشق یکدیگر دارند. فرشته عشق رمانی ساده و مملو از ماجراهای تلخ و شیرین است. شخصیت اصلی آن یعنی پری در دل مشکلات و چالشهای زندگیاش مجبور است تصمیمهایی بگیرد که برایش عذابآور هستند و او را گرفتار غم و افسردگی میکند.
خواندن کتاب فرشته عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران رمانهای عاشقانۀ ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فرشته عشق
«بهنام بدون روح، گویی که جسمی متحرک بود، تکانی خورد و به سمت بقیه رفت و با صدایی که غم و اندوه از آن میبارید، خداحافظی مختصری کرد و سوار ماشین شد و منتظر بقیه ماند. خیلی غمگین بود، پری را دختر مغرور و خودخواهی میپنداشت که اصلاً احساسی ندارد. قلبش پاره پاره شده بود، اشکهایش را طوری که بقیه نفهمند پاک کرد و با خودش عهد بست که روزی او را به عقد خود در آورد. در دلش گفت: "پری خانم من از تو دست نخواهم کشید" پری نه تنها هیچ احساسی به او نداشت بلکه از پافشاری و لجبازی او به شدت عصبانی بود. آنها هم خداحافظی کردند و راه افتادند. پری در صندلی عقب ماشین و کنار پوریا نشسته بود. نرگس و فرهاد هم در صندلیهای جلو جای گرفته بودند. فرهاد به جاده زل زده بود و در فکر بود، نرگس متوجه سکوتش شد و رو به فرهاد کرد.»
عالی بود