کتاب شناخت اختلال نقص توجه - بیش فعالی
معرفی کتاب شناخت اختلال نقص توجه - بیش فعالی
کتاب شناخت اختلال نقص توجه - بیش فعالی نوشتهٔ فلسیتی جونز و ترجمهٔ مهسا استادپور است. نشر برگ و باد این کتاب را منتشر کرده است. این اثر یک کتاب کار است که ۵۰ فعالیت ذهنی و مهارتهای مقابلهای در ADHD را در بر دارد.
درباره کتاب شناخت اختلال نقص توجه - بیش فعالی
فلسیتی جونز کتاب شناخت اختلال نقص توجه - بیش فعالی را در ۱۸ فصل نگاشته است. عنوان فصلهای کتاب حاضراتخاذ تصمیمات عالی و یادگیری خود ـ کنترلی عبارت است از «اختلال بیشفعالی ـ نقصتوجه من چگونه است؟»، «متمرکز ماندن» «اتخاذ تصمیمات عالی و یادگیری خود ـ کنترلی»، «دست و پنجه نرم کردن با هیجانهایم»، «یکجا نشستن بدون حرکات اضافی»، «همه چیز در وقت خودش»، «افزایش کارایی حافظه»، «حفظ خونسردی»، «افزایش مهارتهای اجتماعی و ارتقا اعتماد به نفس»، «فوقالعاده منظم شوید»، «خواب آسوده»، «غذای مناسب بخور»، «دارو و من»، «آنچه دیگران راجع به ADHD باید بدانند»، «۱۰ نوع مراقبه که باید امتحان کنید»، «۱۰ ورزش برای کاهش بیقراری»، «۵ نکته و ترفند برای انجام تکالیف» و «برای احساس نگرانی یا مدیریت اختلالم به چه کسی مراجعه کنم؟». نویسنده در این اثر ۵۰ فعالیت ذهنی و مهارتهای مقابلهای با ADHD را بیان کرده است.
خواندن کتاب شناخت اختلال نقص توجه - بیش فعالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی و کسانی که میخواهند و مبتلایان به ADHD پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شناخت اختلال نقص توجه - بیش فعالی
«درحالی که استراحت میکنید سعی کنید فعالیتهای لذت بخش و آرامش بخش انجام دهید. میتوانید فعالیتهای جسمانی داشته باشید، تا به شما کمک کند از شر انرژی اضافی رهایی یابید. مطمئن شوید که زمان محدودی را برای استراحت تنظیم کردهاید تا در نهایت حواستان از فعالیت اصلی برای مدت بیش از حد طولانی پرت نشود.
- به خودتان پاداش دهید. اگر خواسته مثبتی دارید که مشتاق بدست آوردنش هستید مشوق شما برای ادامه دادن فعالیت خواهد بود. هرقدر پاداش ارزشمندتر باشد، انگیزه برای متمرکز ماندن بیشتر میشود. اگر در تکلیف درجا میزنید، فعالیتی واقعا لذتبخش به منزله پاداش انتخاب کنید، نظیر ساعتی سرگرم شدن با بازی ویدیویی محبوبتان.
- از وسایل کمکی رفع بیقراری استفاده کنید. برخی از افراد مبتلا به ADHD به منظور جلوگیری از پرت شدن حواسشان از فعالیتهای جسمانی بهره میبرند، نظیر فیجت اسپینر (یا فرفره بیقراری که وسیله بدست آوردن تمرکز است) وسایل کمکی رفع بیقراری به تخلیه انرژی مازاد کمک میکند و نیز خستگی و فقدان تمرکز را به میزانی کاهش میدهد که شما را متمرکز بر روی فعالیت نگه دارد. اگر فیجت اسپینر مورد علاقه شما نیست، وسایل کمکی رفع بیقراری متنوعی وجود دارد که میتوانید امتحان کنید از قبیل توپهای استرس، استخوان بندانگشتی، یا حتی خمیربازی. اگر دستهای شما را مشغول نگه میدارد، آن را امتحان کنید.
- به موسیقی گوش دهید. موسیقی به شما کمک میکند تا عوامل حواسپرتی دیگر را از طریق آرام کردن بخشهای خاصی از مغز نادیده بگیرید. شما میتوانید موسیقی متناسب با خلقتان را انتخاب کنید، اگر احساس خستگی دارید، چند موسیقی انرژیبخش را امتحان کنید. اگر نشستن نیز برای شما سخت است به چند موسیقی آرامشبخش گوش بسپارید.
- در حین کار ورزش کنید. اگر آنقدر انرژی دارید که نمیتوانید یک جا بنشینید، تلاش کنید فعالیتهای جسمانی را همراه کنید با کاری که میخواهید برآن تمرکز کنید. نشستن روی یک توپ طبی به جای صندلی ممکن است برای حفظ انرژی شما کافی باشد زیرا سعی میکنید در هنگام نشستن تعادل خود را حفظ کنید.
وسیلههای ورزشی نشسته متنوعی وجود دارند که میتوانید به کمک آنها خود را در حین کار مشغول نگه دارید. به مثل پدالهای پایی ثابت و ورزشدهندهها میتواند مورد استفاده قرار گیرند. دستگاههای ویبره نیز ممکن است کمککننده باشند. ارتعاش جسمانی که بدن شما را میلرزاند میتواند میل شدید به حرکت را کاهش دهد، و نیز ذهنتان را آرام میکند.
کارهای مذکور را امتحان کنید تا ببینید کدام فعالیت برای شما مناسب است. احساس بدی نداشته باشید اگر هیچ یک از آنها جواب نداد. فعالیتهای مختلف برای افراد مختلف کارایی دارد.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۶ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۶ صفحه