کتاب هنر مدیریت ارتباط با مشتری
معرفی کتاب هنر مدیریت ارتباط با مشتری
کتاب «هنر مدیریت ارتباط با مشتری» نوشتۀ مکس فتورتچی و ترجمۀ امین طاهری و مجتبی کیانی است و انتشارات دیده بان قلم فرتاک آن را منتشر کرده است. موضوع این کتاب، استراتژیهای ثابت شده برای مدیریت مدرن ارتباط با مشتری است.
درباره کتاب هنر مدیریت ارتباط با مشتری
کتاب هنر مدیریت ارتباط با مشتری به طور خاص بر اهمیت مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در دنیای امروزی تأکید میکند و بهویژه برای صنعت مالی و دیگر صنایع مفید است. مکس فتورتچی در این کتاب به روشهای مدرن پیادهسازی سیستمهای CRM میپردازد که به سازمانها کمک میکند تا به طور مؤثری با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و نیازهای آنها را شناسایی کنند.
مکس فتورتچی اشاره میکند که مدیریت ارتباط با مشتری دیگر محدود به واحدهای پشتیبانی مشتریان نیست، بلکه باید در تمامی بخشهای سازمان جاری شود. این کتاب برای صنعت مالی نوشته شده، اما اصولی که ارائه میدهد برای تمامی صنایع قابلاستفاده هستند. نویسنده باتوجهبه تجربیات موفق خود در پیادهسازی سیستمهای CRM در شرکتهای بینالمللی، مواردی را مطرح میکند که میتواند به بهبود فرایندهای ارتباط با مشتریان کمک کند.
کتاب هنر مدیریت ارتباط با مشتری به شکل کاربردی و با استفاده از مثالهای واقعی، نحوۀ طراحی و پیادهسازی سیستمهای CRM مدرن را با استفاده از فناوریهای جدید مثل هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML) توضیح میدهد. این فناوریها به سازمانها کمک میکنند تا دادههای مشتریان را تحلیل کرده و خدمات شخصیسازیشدهتری ارائه دهند. نویسنده همچنین به ابزارها و پلتفرمهای مختلفی که در این زمینه کاربرد دارند، اشاره میکند و روشهای مختلف بهکارگیری آنها در سیستمهای CRM را بررسی میکند.
هنر مدیریت ارتباط با مشتری برای افرادی که با اصول پایهای CRM آشنا هستند، راهنماییهای عملی برای طراحی و پیادهسازی این سیستمها بهصورت موفق ارائه میدهد؛ بنابراین، این کتاب نهتنها برای متخصصان فنی مفید است؛ بلکه برای تمامی افرادی که به دنبال بهبود فرایندهای ارتباط با مشتریان در سازمانهای خود هستند، میتواند راهگشا باشد
خواندن کتاب هنر مدیریت ارتباط با مشتری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به مدیران، مشاوران و طراحان سیستمهای CRM پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هنر مدیریت ارتباط با مشتری
«ساخت تاجمحل در سال ۱۶۳۲ شروع شد و ساخت مقبره یازدهساله طول کشید و در سال ۱۶۴۳ به پایان رسید. اعتقاد بر این است که ساخت بنا تماماً در سال ۱۶۵۳ به پایان رسید و هزینههای بالغ بر ۳۲ میلیون روپیه همراه داشت. این پروژه، در مقایسه با خانۀ اپرای سیدنی بهموقع و در چارچوب بودجۀ تعیینشده تحویل داده شد. تاجمحل در طول چهارصدسالی که از عمر آن میگذرد، هرگز مشکلی از نظر معماری نداشته و مجموعهای که این ساختمان را احاطه کرده است، در طول سالها، از زمان ساخت آن در حدود چهارصد سال پیش، چندین بار تغییر کاربری داده است. در ابتدا از آن بهعنوان مقبره استفاده میشد؛ سپس تبدیل به کاروانسرا، بازار و مرکز خریدوفروش شد و در نهایت نیز تبدیل به یک مکان گردشگری و مسجد شد. امروزه تاجمحل، یکی از منابع اصلی درآمد گردشگری در هند است و هرساله حدود ده میلیون بازدیدکننده از آن بازدید میکنند»
حجم
۱۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۱۵ صفحه
حجم
۱۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۱۵ صفحه