دانلود و خرید کتاب ارزیابی سریع رشد و نمو کودک اصغر قربانی

انتشارات:تیمورزاده
امتیاز:
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ارزیابی سریع رشد و نمو کودک

کتاب ارزیابی سریع رشد و نمو کودک به‌قلم اصغر قربانی را انتشارات تیمورزاده منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از مهم‌ترین نکات مرتبط با مبحث ارزیابی شد و نمو کودک در شاخهٔ طب اطفال است.

درباره کتاب ارزیابی سریع رشد و نمو کودک

مباحث مرتبط با بیماری‌های اطفال و نکات کلیدی آن، همواره در آزمون‌های مختلف رشتهٔ پزشکی مورد نظر طراحان سؤال بوده است. علاوه‌براین، تمامی پزشکان و متخصصان نیازمند منبعی هستند که بتواند به‌صورت خلاصه و البته جامع به اهم نکات این مبحث پرداخته و راهنمای آن‌ها در تشخیص‌های بالینی باشد و یادآوری مطالب را آسان‌تر کند. کتاب پیش‌ رو با همین هدف و بر‌اساس کتب مرجع و معتبر طب اطفال گردآوری و تدوین شده و منبع تکمیلی مناسبی برای مطالعهٔ کادر درمان است.

خواندن کتاب ارزیابی سریع رشد و نمو کودک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

پزشکان عمومی، پرستاران، متخصصان اطفال، دانشجویان پزشکی و متقاضیان آزمون‌های پزشکی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب ارزیابی سریع رشد و نمو کودک

«نوزاد در چند روز اول زندگی ٪۵-۱۰ وزن خود را از دست می‌دهد و در ۱۰-۷ روزگی به وزن تولد بر می‌گردد. از ۲ سالگی تا بلوغ به‌طور میانگین سالانه ۲٫۵ کیلوگرم - ۵ پوند به وزن بدن اضافه می‌شود. محاسبهٔ سرانگشتی وزن بعد یک سالگی در کتاب جدید اسنشیال (۲۰۲۳) حذف شده است. ۱۵-۲۰ گرم به وزن اضافه می‌شود به وزن اضافه می‌شود. از ماه چهارم تا یک‌سالگی روزانه ۴-۳ ماه اول تولد روزانه ۲۰۲۰ گرم ولی ما به‌خاطر کاربرد فراوان در کلینیک آن را نوشته‌ایم.»

کوثر خادمیان
۱۴۰۳/۱۱/۲۰