کتاب گفتار چهارم
معرفی کتاب گفتار چهارم
کتاب گفتار چهارم نوشتۀ برد تامس اسپالدینگ با ترجمۀ رستم فلاح در انتشارات فردوس به چاپ رسیده است. این کتاب بخش چهارم از مجموعۀ زندگی و تعالیم استادان خاور دور است.
درباره کتاب گفتار چهارم
اگر کتاب معبد سکوت را خوانده باشید باید بدانید که گفتار چهارم دنبالۀ کتاب پیشین است و اگر نخواندهاید بهتر است برای درک مطالب این کتاب، ابتدا آن را مطالعه کنید. معبد سکوت حاوی ۳ بخش نخست از یک مجموعۀ ۶ قسمتی است و این کتاب بخش چهارم آن محسوب میشود. کتاب معبد سکوت شرح سفری تحقیقاتی به هند و تبت و گزارش سفرنامهای از زندگی استادان خاور دور است. تاریخ نگارش آن به صد سال پیش بازمیگردد. برد تامس اسپالدینگ نویسندۀ کتاب مدعی است آن وقایع را طی حدود ۳ سال از نزدیک دیده و آنها را ثبت کرده است.
کتاب گفتار چهارم درواقع تعالیم و آموزههای همان استادان معبد سکوت است که اسپالدینگ آن را مستقل و جدای از معبد سکوت نوشت. همۀ سفرنامۀ اسپالدینگ گرد کسانی میگردد که او آنها را استادان یا استادان والامقام میخواند؛ کسانی که خودشان ترجیح میدهند فرزندان یا پسران خدا خوانده شوند. آنها افرادی رها از قالبها و ایسمها هستند، بر خودشان تسلط کامل و تواناییهای خارقالعادهای دارند. گفتار چهارم، مجموعۀ زندگی این استادان و شامل ۱۳ درس و یک جمعبندی است.
خواندن کتاب گفتار چهارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای فلسفه و عرفان شرقی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گفتار چهارم
«هنوز دعوای شدیدی بین – به اصطلاح- عالمان وجود دارد که آیا خدا انسان را آفرید یا انسان خدا را؟ کلام استادان به بهترین صورت این دوگانه را از میان برمیدارد، گویی که اصلاً دعوایی در میان نیست. استادان خود و همۀ انسانها بلکه همۀ موجودات را در مرتبۀ خودشان، نمایش آن ذات الهی میدانند؛ خداوند در انسان بهطور مستقیم روح الهی خود را قرار داده است؛ حال این نوبت انسان است که آن روح الهی درون خویش را فعال کند. در این صورت است که خدا برای او خدایی میکند و به ظهور میرسد.»
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۳۲ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۳۲ صفحه