کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و چهارم؛ در انتظار بدر)
معرفی کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و چهارم؛ در انتظار بدر)
کتاب الکترونیکی تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و چهارم؛ در انتظار بدر) نوشتۀ سعید پورداراب است و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی آن را منتشر کرده است. کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و چهارم؛ در انتظار بدر)، شامل وقايع و حوادث بهمنماه ۱۳۶۳ است كه با بهرهگیری از اسناد و گزارشهای نوبهای ارتش و استفاده از مطبوعات آن دوره تدوين شده است.
درباره کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و چهارم؛ در انتظار بدر)
در بهمنماه سال ۱۳۶۳ عملاً جبهههای غرب و جنوب فعالتر گرديد و درگيریهای عوامل ضدانقلاب در شمال غرب نيز كماكان ادامه داشت. در چنين شرايطی نيروهای جمهوری اسلامی بهمنظور احراز آمادگی برای اجرای عمليات بدر، صرفنظر از تحركات ارتش عراق و تهديدات موجود، جابهجايیهای مورد نياز را انجام دادند. با انجام اين جابهجايیها بهتدريج زمينه برای اجرای عمليات بدر فراهم شد. در حقيقت در بهمن ۱۳۶۳ نيروها در انتظار عمليات بدر بودند كه هرچه زودتر اجرا شود. پس از عمليات خيبر امکان عملیات در زمینهای باز برای رزمندگان اسلام وجود نداشت، چرا که ایران از نظر زرهی در وضعیت خوبی قرار نداشت و برعکس، عراق قوای زرهی بسیار قدرتمندی را تدارک دیده بود. در اين برهه مسئولین هم از فرماندهان نظامی میخواستند یک عملیات پیروز در زمینهای اطراف بصره انجام دهند. هور از هر نظر خصوصاً شناساییهایی که انجام شده بود، برای عملیات مناسبتر و عاقلانهتر بود، اگرچه عراق در منطقه هور هم هوشیار شده و موانع زیادی را در آن ایجاد کرده بود. فرماندهان هنوز به هورالهویزه و رسیدن به دجله و جادهٔ العماره بصره میاندیشیدند. اما هور دیگر مثل قبل از خیبر بکر و دستنخورده نبود و دشمن کارهای اساسی در هور انجام داد و عمليات در آن بسيار دشوار و حتی برای دشمن دور از ذهن بود. در چنين شرايطی رزمندگان در تدارک عمليات بدر بودند. در این جلد از کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس به بررسی و تحلیل حوادث بهمن سال ۱۳۶۳ پرداخته شده است.
خواندن کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و چهارم؛ در انتظار بدر) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به تاریخ معاصر ایران مناسب است.
بخشی از کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و چهارم؛ در انتظار بدر)
«به گزارش خبرگزاریها از بغداد، در بیانیهی صادره از سوی كميته فوقالذکر كه از وزراي خارجـه رژیمهای عربستان، اردن، كويت، عراق، مراكش، تونس و يمن شمالی تشكيل گرديد؛ از آنچه آمادگی عراق برای پذيرش صلح خوانده شده، پشتيبانی و تقدير به عمل آمده است. قابل ذكر است كه آمریکا، شوروی و ديگر قدرتهای حامی عراق به طور مكرر اعلام کردهاند كه ايران بايستی با يك سو نهادن شرايط اعلام شدهاش برای خاتمهی جنگ، به پای ميز مذاكره با عراق حاضر گردد. براثر تجاوز نيروهای عراقی كه با طراحی و حمايت ابرقدرتها و رژیمهای ارتجاعی صورت گرفت، در حدود پانزده شهر كوچك و بزرگ ايران ازجمله خرمشهر و قصرشيرين به طور كامل ويران و يا با خسارات عمده و جدی مواجه گرديد...»
حجم
۳۶٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۱۲۰ صفحه
حجم
۳۶٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۱۲۰ صفحه