کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)

گردآورنده:محمد کشوری
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم) نوشته‌ی دکتر محمد کشوری و با همکاری محمد آقاصالح، توسط نشر خیلی سبز منتشر شده است. این کتاب به‌عنوان یک منبع آموزشی و کمک‌درسی برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم طراحی شده و هدف آن آماده‌سازی دانش‌آموزان برای امتحانات نهایی درس دین و زندگی است. ساختار کتاب شامل درس‌نامه‌های دقیق، نکات کلیدی، خلاصه‌های نموداری، سؤالات امتحانی متنوع و آزمون‌های جمع‌بندی است. تیمی از ویراستاران علمی و فنی نیز در تهیه و تدوین این اثر نقش داشته‌اند تا محتوایی جامع و کاربردی ارائه شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ نوشته‌ی محمد کشوری با همکاری محمد آقاصالح، اثری است که به‌طور ویژه برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم و با هدف موفقیت در امتحانات نهایی دین و زندگی تدوین شده است. این کتاب با توجه به تغییرات جدید در شیوه‌ی طرح سؤالات امتحانی، ساختاری منظم و مرحله‌به‌مرحله دارد. هر درس با یک درس‌نامه‌ی مفصل آغاز می‌شود که مفاهیم اصلی، پیام آیات و احادیث و نکات ترکیبی را پوشش می‌دهد. پس از آن، خلاصه‌های جمع‌وجور و نموداری ارائه شده تا یادگیری و مرور مطالب آسان‌تر شود. بخش سؤالات امتحانی هر درس، انواع مختلف پرسش‌ها از جمله جای خالی، درست و نادرست، تستی و تشریحی را دربرمی‌گیرد. همچنین، آزمون‌های جمع‌بندی و نمونه امتحانات نوبت اول و دوم در انتهای کتاب قرار گرفته‌اند تا دانش‌آموزان بتوانند میزان آمادگی خود را بسنجند. این کتاب تلاش کرده است با ارائه‌ی نکات مفهومی و سؤالات دشوار، دانش‌آموزان را برای مواجهه با سؤالات مفهومی و ترکیبی آماده کند و در عین حال، با زبان ساده و مثال‌های ملموس، مفاهیم دینی را به زندگی روزمره پیوند بزند.

خلاصه کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ با تمرکز بر آموزش مفاهیم دینی و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای امتحانات نهایی، محتوای خود را در قالب درس‌نامه‌های تحلیلی، خلاصه‌های نموداری و سؤالات متنوع ارائه می‌دهد. در ابتدای هر درس، اهمیت تفکر و اندیشه در دین مطرح شده و نقش منطق و ایمان در انتخاب مسیر درست زندگی بررسی می‌شود. کتاب با تقسیم محتوای دین به سه بخش اعتقادات، اخلاق و احکام، تأکید کرده است که اعتقادات زیربنای رفتارها و انتخاب‌های فردی هستند. در بخش‌های مختلف، موضوعاتی مانند نیازمندی جهان به خداوند در پیدایش و بقا، توحید و مراتب آن، نقش انسان در پرورش و تدبیر جهان، و تفاوت توحید و شرک با مثال‌های ساده و قابل فهم توضیح داده شده‌اند. هر درس با ارائه‌ی پیام‌های آیات و احادیث، شعرهای مرتبط و تحلیل مفهومی، تلاش کرده است تا دانش‌آموزان را به تفکر عمیق‌تر درباره‌ی مفاهیم دینی سوق دهد. سؤالات امتحانی هر درس، دانش‌آموز را با انواع پرسش‌های مفهومی، ترکیبی و کاربردی روبه‌رو می‌کند تا مهارت پاسخ‌گویی و تحلیل را تقویت کند. در پایان هر درس، آزمون‌های جمع‌بندی و نمونه امتحانات نهایی قرار گرفته‌اند تا دانش‌آموزان بتوانند میزان تسلط خود را بسنجند و نقاط ضعف را شناسایی کنند. کتاب همچنین با طرح سؤالات تدبری و دشوار، دانش‌آموزان را به چالش می‌کشد تا فراتر از حفظیات، به درک عمیق‌تری از مفاهیم دینی برسند.

چرا باید کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم) را بخوانیم؟

کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ با ساختاری منظم و محتوای دقیق، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مفاهیم دینی را به‌صورت مفهومی و کاربردی بیاموزند. ویژگی شاخص این کتاب، ارائه‌ی درس‌نامه‌های تحلیلی و خلاصه‌های نموداری است که یادگیری و مرور مطالب را آسان‌تر می‌کند. سؤالات متنوع و آزمون‌های جمع‌بندی، امکان سنجش و تقویت مهارت پاسخ‌گویی به سؤالات امتحانی را فراهم کرده‌اند. همچنین، کتاب با مثال‌های ملموس و تحلیل آیات و احادیث، ارتباط مفاهیم دینی با زندگی روزمره را نشان داده است. این اثر برای کسانی که به‌دنبال تسلط بر مباحث دین و زندگی و کسب نمره‌ی بالا در امتحانات نهایی هستند، انتخاب مناسبی است.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دوازدهم که قصد دارند در امتحانات نهایی دین و زندگی موفق شوند، پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که به دنبال درک عمیق‌تر مفاهیم دینی، تقویت مهارت تحلیل سؤالات مفهومی و ترکیبی و آمادگی برای آزمون‌های جامع هستند، توصیه می‌شود.

ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۳ (دوازدهم)
حسین ایروانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۲ (یازدهم)
عباس سرمایه
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی ۳ تجربی (دوازدهم)
کوروش اسلامی
ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)
مهدی هاشمی
ماجراهای من و درسام، عربی زبان قرآن ۲ (پایه یازدهم)
سید محمدعلی جنانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ ریاضی ۲ (یازدهم)
کوروش اسلامی
شب امتحان سلامت و بهداشت (دوازدهم)
سیده مریم طاهری
پرسش های چهارگزینه ای ریاضیات تجربی جامع (جلد دوم، پاسخ)
علی شهرابی
ریاضی ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی)
امیر زراندوز
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۱ (یازدهم)
مصطفی دیداری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زمین شناسی (یازدهم)
هاله تیمورزاده
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ تجربی (یازدهم)
مهدی هاشمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انسان و محیط زیست (یازدهم)
ریحانه شعبان‌زاده
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، تاریخ معاصر (یازدهم)
زهرا نعمتی
هویت اجتماعی (علوم اجتماعی) شب امتحان دوازدهم
اشرف پایمزد
مجموعه کتابای جی‌بی؛ دین و زندگی (۱) پایه دهم
محمد رضایی بقاء
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ فیزیک جامع رشته تجربی (دهم، یازدهم و دوازدهم)
فرزاد نامی