معرفی و دانلود کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

۴.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
انتشارات:
انتشارات ربط

معرفی کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) (The Hunger Games) نوشته‌ سوزان کالینز ادامه‌ی ماجراهای کتنیس اوردین پس از پایان دور اول مسابقات است. این کتاب که نشر ربط آن را منتشر کرده است، با ترجمه‌ رویا فولادوند به فارسی برگردانده شده است. داستان در همان جهان تیره و کنترل‌شده‌ی پانم می‌گذرد و روی پیامدهای پیروزی کتنیس و پیتا در مسابقات قبلی تمرکز دارد. فضای کتاب ترکیبی از تعلیق، سیاست، خشونت سازمان‌یافته و روابط عاطفی پیچیده است و از همان صفحات آغازین، تنش تازه‌ای را در دل قهرمان اصلی شکل می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) اثر سوزان کالینز

کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) داستان را درست از جایی ادامه می‌دهد که جلد اول متوقف شده بود؛ جایی که کتنیس اوردین پس از بازگشت از میدان مرگ، حالا در دهکده‌ی ویکتور زندگی می‌کند، اما آرامش ظاهری‌اش زیر سایه‌ی تهدید کاپیتول است. سوزان کالینز در این جلد نشان داده است که پیروزی در میدان مسابقه پایان کابوس نیست و کتنیس باید با پیامدهای نمادشدن خود به‌عنوان جرقه‌ای برای نافرمانی در مناطق مختلف روبه‌رو شود.

سوزان کالینز کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) را در سه بخش اصلی با عنوان‌های جرقه، سرکوب و دشمن تنظیم کرده است و هر بخش به قسمت‌های متعدد تقسیم شده که ریتمی سریالی به روایت می‌دهد. در بخش نخست، خواننده با زندگی تازه‌ی کتنیس در دهکده‌ی ویکتور، رابطه‌ی پیچیده‌اش با گیل و پیتا و فشار رسانه‌ای و تشریفاتی کاروان پیروزی آشنا می‌شود. در همین بخش است که دیدار خصوصی کتنیس با رئیس‌جمهور اسنو و تهدید مستقیم او، لایه‌ی سیاسی تازه‌ای به داستان اضافه می‌کند.

در ادامه‌ی کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) در دو بخش سرکوب و دشمن، گسترش تنش‌ها در مناطق، ترس کاپیتول از شورش و نقش کتنیس به‌عنوان نمادی ناخواسته از مقاومت روایت می‌شود. ساختار قسمت‌بندی‌شده‌ی کتاب باعث شده هر فصل روی یک گره تازه تمرکز کند؛ از سفر کاروان پیروزی و مواجهه با خانواده‌های قربانیان گرفته تا آماده‌شدن برای سرکوب ربع قرن بعدی و بازتعریف رابطه‌ی کتنیس و پیتا زیر نگاه دائمی دوربین‌ها.

خلاصه داستان مسابقات عطش (جلد دوم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) اثر سوزان کالینز، ماجرای پیروزی کتنیس و پیتا در مسابقات قبلی است که نه‌تنها آن‌ها را نجات نداده، بلکه کل نظام پانم را وارد مرحله‌ای تازه از بی‌ثباتی کرده است. کتنیس در آغاز کتاب در جنگل و دهکده‌ی ویکتور میان دو جهان سرگردان است؛ از یک‌سو ثروت و شهرت اجباری، از سوی دیگر دلتنگی برای زندگی سخت، اما آشنا در حومه. رئیس‌جمهور اسنو با حضور ناگهانی در خانه‌ی کتنیس، او را متوجه می‌کند که حرکتش با توت‌های سمی در پایان مسابقات، در برخی مناطق به‌عنوان نافرمانی تعبیر شده و می‌تواند به شورش منجر شود.

او از کتنیس می‌خواهد در سفر کاروان پیروزی، همه را قانع کند که فقط از عشق به پیتا دست به آن کار زده است. از این لحظه موضوع اصلی کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) کشمکش درونی کتنیس میان نقش تحمیلی دختر عاشق و خشم و ترس واقعی‌اش از کاپیتول است؛ کشمکشی که در بستر سفر، دیدار با خانواده‌های قربانیان و سایه‌ی سرکوب ربع قرن بعدی عمیق‌تر می‌شود.

چرا باید کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) را بخوانیم؟

کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) از دل یک ماجرای پرتعلیق، به ترس، کنترل، نمایش و سوءاستفاده از احساسات جمعی می‌پردازد. این اثر نشان داده است که قهرمان‌بودن در جهانی رسانه‌ای، بیش از آنکه آزادی بیاورد به معنای ایفای نقشی اجباری است. خواننده در کنار تعقیب ماجرا، با فشار روانی شهرت، سیاست پشت خشونت نمایشی و هزینه‌ی نافرمانی آشنا می‌شود.

خواندن کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های پرتنش با فضای دیستوپیایی، نقد قدرت و رسانه و روایت‌هایی درباره‌ی نوجوانان در موقعیت‌های افراطی علاقه‌مند هستند. همچنین برای خوانندگانی مناسب است که جلد اول مسابقات عطش را خوانده‌اند و می‌خواهند پیامدهای آن ماجرا را دنبال کنند.

بخشی از کتاب مسابقات عطش (جلد دوم)

«با اینکه مدت‌هاست گرمای چای در هوای یخبندان از بین رفته. فلاسک را محکم میان دستانم می‌گیرم. عضلاتم در سرما منقبض و خشک شده است. اگر همین الان سروکله یک گله سگ وحشی پیدا شود، شانس اینکه بتوانم قبل از حمله‌شان از درختی بالا بروم چندان با من یار نیست.

باید بلند شوم این دور و اطراف چرخی بزنم تا خشکی دست و پایم را از بین ببرم؛ اما می‌نشینم و در حالیکه روشنایی سپیده‌دم به تدریج جنگل را روشن می‌کند. مثل تخته سنگی که رویش نشسته‌ام بی‌حرکت هستم.

نمی‌توانم با خورشید مبارزه کنم فقط می‌توانم با عجز و درماندگی شاهد باشم که چطور مرا کشان‌کشان به سوی روزی که ماههاست از آن وحشت دارم می‌برد. تا ظهر همه آن‌ها توی خانه جدیدم در روستای ویکتور خواهند بود خبرنگارها, گروه فیلمبرداری حتی افی ترینکت همراه قدیمی‌ام از کاپیتول راه افتاده به منطقه دوازده‌امده‌اند. افراد دیگری هم در انتظارم هستند.

یک نفر مسئول است که طی مدت طولانی سفر با قطار به تمام نیازهایم رسیدگی کند. یک گروه آماده‌سازی تا مرا برای حضوردر انظار عمومی زیبا کند. طراح و دوستم سینا که در مسابقات عطش لباس‌هایی زیبا برایم طراحی کرد و باعث شد همان اول توجه تماشاگران به من جلب شود.

اگر به من بود که سعی می‌کردم مسابقات عطش را به کل فراموش کنم؛ هرگز از آن سخن نگویم وانمود کنم که چیزی غیر از یک کابوس نبوده است؛ اما با کاروان پیروزی ممکن نیست. از روی نیرنگ خاصی، دقیقا بین مسابقات سالانه. این روش کاپیتول است تا وحشت را تازه و نزدیک نگه دارد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مسابقات عطش (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمسابقات عطش (جلد دوم)
عنوان در زبان مبدأThe Hunger Games

جلد یک سانسور نشده بود ولی این جلد انگار سانسور شده خیلی خورد تو ذوقم

آسمان
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۷/۳۰

جلد اول رو چاپی خوندم از یه نشر دیگه که خیلی عالی بود داستان جذاب و خوبیه اما این pdf نیاز به یه ویرایش حسابی داره