کتاب روش های القای محتوا در بازی های دیجیتالی و آسیب شناسی آن ها از منظر اسلام
معرفی کتاب روش های القای محتوا در بازی های دیجیتالی و آسیب شناسی آن ها از منظر اسلام
کتاب روشهای القای محتوا در بازیهای دیجیتالی و آسیبشناسی آنها از منظر اسلام نوشتۀ حبیب داستانی بنیسی و حسن غفاری فر در انتشارات دانشگاه باقرالعلوم به چاپ رسیده است.
درباره کتاب روش های القای محتوا در بازی های دیجیتالی و آسیب شناسی آن ها از منظر اسلام
رئیس دانشگاه باقرالعلوم، ناشر کتاب روشهای القای محتوا در بازیهای دیجیتالی و آسیبشناسی آنها از منظر اسلام توضیح داده است که امروزه بازیهای دیجیتال یک شبهجهان اجتماعی شدهاند و قواعد تعاملی خاص خود را دارند. آنها از تکنیکها و تاکتیکهای مختلفی برای آموزش و انتقال پیام استفاده میکنند و بهمثابه عوامل فرهنگساز، اجتماعی شدن و هویتبخشی بهویژه برای نسل جوانی که آیندۀ جامعه را رقم میزند عمل میکنند. از طرفی، همۀ بازیها از مبدأ ضد فرهنگ ایرانی –اسلامی تولید میشوند. این کتاب محتوایی آموزشی دارد و با هدف شناخت تکنیکهای بازیهای دیجیتالی و پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی مرتبط با آن نوشته شده است. فرض کتاب این است که تکنیکهایی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوان به القا و نهادینهسازی محتوای مورد نظر در مخاطب از طریق بازیهای دیجیتالی پرداخت و دین اسلام نیز برای تکتک این تکنیکها دیدگاه ویژۀ خود را دارد.
خواندن کتاب روش های القای محتوا در بازی های دیجیتالی و آسیب شناسی آن ها از منظر اسلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای عقاید اسلامی و نیز بازیهای کامپیوتری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب روش های القای محتوا در بازی های دیجیتالی و آسیب شناسی آن ها از منظر اسلام
«امروزه انجام بازی صرفاً برای تفریح، خوشی و لذت بردن انجام نمیشود و در نتیجه، این موارد تنها هدف و غایت از انجام بازی نیستند؛ بلکه برخی این امور را برای اثبات برتری خود نسبت به دیگر بازیکنان، برخی برای درآمدزایی (همچون: ویدیواستریمینگ)، و برخی برای رویارویی با نمونههای حجیمتر آن در دنیای واقعی، و برخی برای آشنایی عمیقتر جهت طراحی بازیهای جدید (و در نتیجه: حضور جدیتر در فرآیندهای تولیدی) انجام میدهند، هر چند ممکن است که در ضمن این امور، تفریح یا لذت نیز صورت پذیرد.»
حجم
۲۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۹۶ صفحه
حجم
۲۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۹۶ صفحه