دانلود و خرید کتاب پیچ اصلی را بچرخانید آنتونی رابینز ترجمه فریبا جعفری نمینی
تصویر جلد کتاب پیچ اصلی را بچرخانید

کتاب پیچ اصلی را بچرخانید

معرفی کتاب پیچ اصلی را بچرخانید

کتاب الکترونیکی پیچ اصلی را بچرخانید نوشتۀ آنتونی رابینز و ترجمۀ فریبا جعفری نمینی توسط انتشارات نسل نواندیش منتشر شده است. آنتونی رابینز (تونی رابینز)، مربی، سخنران و نویسندۀ مشهور آمریکایی، با آثار خود در زمینۀ موفقیت و خودیاری، به یکی از تأثیرگذارترین افراد این حوزه تبدیل شده است. او کتاب‌های پرفروشی همچون بیداری غول درون و قدرت نامحدود را نوشته و با برگزاری سمینارهای بزرگ در سراسر جهان، میلیون‌ها نفر را به تغییر و رشد ترغیب کرده است.

درباره کتاب پیچ اصلی را بچرخانید

این کتاب بر پایۀ نظریات آنتونی رابینز، یکی از معروف‌ترین مربیان موفقیت و سخنرانان انگیزشی، نوشته شده است. رابینز در این اثر به معرفی راهکارهایی برای رهایی از موانع ذهنی، افزایش انرژی و دستیابی به اهداف زندگی می‌پردازد. پیچ اصلی را بچرخانید به مخاطبان کمک می‌کند تا قدرت درونی خود را کشف کرده و زندگی مطلوب خود را خلق کنند. محور اصلی کتاب بر کشف و فعال‌سازی نیروی درونی متمرکز است؛ نیرویی که به باور رابینز، در تمام انسان‌ها وجود دارد و با شناسایی و به‌کارگیری آن می‌توان تغییرات شگرفی در زندگی ایجاد کرد. او از تجربیات واقعی، تکنیک‌های روان‌شناسی، و اصول کوچینگ شخصی برای ارائه یک برنامه عملی و گام‌به‌گام استفاده کرده است. موضوعاتی چون مدیریت هیجانات، تمرکز بر اهداف، برنامه‌ریزی مؤثر، و غلبه بر باورهای محدودکننده، از نکات برجستۀ این کتاب هستند. رابینز با زبانی ساده و مثال‌های عملی، به مخاطبان کمک می‌کند تا ابزارهای لازم برای تغییر مثبت در زندگی‌شان را پیدا کنند.

کتاب پیچ اصلی را بچرخانید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به دنبال رشد شخصی، دستیابی به موفقیت، و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی هستند، مناسب است. همچنین کسانی که به مباحث روان‌شناسی موفقیت و کوچینگ شخصی علاقه دارند، از این اثر بهره خواهند برد.

درباره آنتونی رابینز

آنتونی رابینز نویسنده، سخنران، مربی و بازیگر آمریکایی در فوریهٔ ۱۹۶۰ میلادی در کالیفرنیا به دنیا آمد. بیشتر شهرت او در ایران به‌خاطر کتاب‌هایش در زمینهٔ موفقیت است. کتاب‌های «قدرت نامحدود» و «به‌سوی کامیابی» نمونه‌ای از این کتاب‌ها هستند. آنتونی رابینز یکی از مشهورترین سخنرانان انگیزشی در جهان است؛ هر چند که خودش اصرار دارد به‌جای سخنران انگیزشی، او را مربی منتهای کارایی بنامند. او در مدت کوتاهی بیشترین آرزوهای جوانی خود را برآورده کرد و توانست درآمد سالیانهٔ خود را به بیش از یک میلیون دلار برساند. آنتونی رابینز معتقد است ذهن انسان می‌تواند از موانع عبور کند و این موضوع را سال‌هاست آموزش می‌دهد.

او در سال ۱۹۹۱ مؤسسه‌ای غیرانتفاعی برای کمک به کودکان معلول، افراد بی‌خانمان، مسن و زندانیان تأسیس کرد. گفته شده است که آنتونی رابینز مقدار قابل‌توجهی از درآمد خود را وقف فقرا کرده. آنتونی رابینز مدرسه‌ها، دانشگاه‌ها و بناهای بسیار زیادی را برای فقرا ساخته است.

بخشی از کتاب پیچ اصلی را بچرخانید

«نیازی نیست خیلی باهوش باشید تا ببینید الگوهایی در رفتار انسان وجود دارد که قابل‌پیش‌بینی هستند. وقتی بدانید این الگوها چه هستند، می‌توانید به‌سرعت همه چیز را تغییر دهید؛ درست همان‌طور که مکانیک شما می‌داند چگونه ماشینتان را تعمیر کند یا متخصص کامپیوترتان جواب مشکلات کامپیوترتان را می‌داند.

هریک از شما ویژگی‌های خاص خود را دارید. همۀ شما بخش‌هایی از زندگی‌تان را بیشتر از من می‌شناسید و در آن زمینه متخصص هستید. من این کتاب را به این علت که همۀ پاسخ‌ها را دارم، ننوشته‌ام، بلکه من فقط برخی از آن‌ها را که به‌خاطر کارهایم در سراسر جهان شهرت دارند و برای همه کار می‌کنند می‌دانم. مهم نیست که سابقۀ شما چیست، تجربۀ گذشته‌تان چه بوده است یا جنسیت، رنگ یا اعتقادات مذهبی شما چیست؛ قوانین اساسی خاصی در روان و فیزیولوژی انسان‌ها وجود دارد که وقتی آن‌ها را به کار می‌گیرید، نتایجی متفاوت با آنچه تاکنون به دست آورده‌اید خواهید گرفت.

اجازه دهید سؤالی از شما بپرسم: چند نفر از شما تابه‌حال به یک دورۀ آموزشی مانند سمینار، دانشگاه یا هرچیز دیگری رفته‌اید و چیزی یاد گرفته‌اید که واقعاً فکر می‌کردید ارزشمند است؟ می‌دانستید که ارزشمند است، اما هرگز آن را به کار نبرده‌اید! چند نفر از شما این تجربه را داشته‌اید؟ چند نفر بیش از یک بار این اتفاق برایشان افتاده است؟ چطور می‌شود که یک فرد باهوش مثل شما و من می‌توانیم چیزی را که می‌دانیم ارزشمند است بیش از یک بار یاد بگیریم و سپس هرگز از آن استفاده نکنیم؟ پاسخ این است که به همۀ ما یک دروغ بزرگ آموخته شده است و آن دروغ این است: دانش، قدرت است.»

معرفی نویسنده
عکس آنتونی رابینز
آنتونی رابینز
آمریکایی | تولد ۱۹۶۰

تونی رابینز یا آنتونی جی رابینز نویسنده کتاب‌های موفقیت و سخنران انگیزشی در ۲۹ فوریه سال ۱۹۶۰ در شمال هالیوود متولد شد. او در یک خانواده فقیر کودکی خود را گذراند. برای آنتونی رابینز مواجهه با مشکلات از کودکی با جدا شدن والدینش آغاز شد و شدت فقر برای او و خانواده‌اش به حدی بوده که حتی جشن‌های معمول کریسمس یا روز شکرگزاری را مانند روزهای دیگر می‌گذراندند زیرا توان مالی کافی برای خرید ملزومات را نداشتند.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۷۰%