دانلود و خرید کتاب بهاره و سرزمین نقاشی سعیده موسوی زاده
تصویر جلد کتاب بهاره و سرزمین نقاشی

کتاب بهاره و سرزمین نقاشی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بهاره و سرزمین نقاشی

کتاب بهاره و سرزمین نقاشی نوشتۀ سعیده موسوی‌زاده در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این کتاب در گروه کتاب‌های شکوفه وابسته به نشر امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان ردۀ سنی ب طراحی و نوشته شده است.

درباره کتاب بهاره و سرزمین نقاشی

کتاب بهاره و سرزمین نقاشی، جزو داستان‌های تخیلی کودکانه است. برای کودکان، قصه‌هایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آن‌ها بتوان مفاهیم مهمی را به آن‌ها آموزش داد. داستان‌ها به کودکان کمک می‌کنند که انعطاف‌پذیر شوند تا به‌خوبی با هر چیزی که زندگی ارائه می‌دهد کنار بیایند و بفهمند چه چیزی درست و چه چیزی اشتباه است. درواقع، داستان‌ها یک‌رشته مفاهیم اعتقادی مبتنی بر ارزش از جمله مفاهیم خوب و بد را به کودک منتقل می‌کنند.

داستان بهاره و سرزمین نقاشی، دربارۀ دختربچه‌ای به اسم بهاره است که درگیر رؤیایی شگفت‌انگیز می‌شود. بهاره یک نقاشی کشید که منظره‌ای از یک روز آفتابی، کوه و دشت و رودخانه و درخت و یک خانۀ کوچک داخل آن دیده می‌شد. وقتی نقاشی‌اش تمام شد آن‌قدر از آن منظره خوشش آمد که یکهو به داخل نقاشی پرید. بهاره وقتی چشم‌هایش را باز کرد خودش را وسط دشتی که کشیده بود دید. او به‌دنبال کسی می‌گشت که هم‌بازی‌اش شود تا اینکه یک خرگوش سفید دید. بهاره دنبال خرگوش دوید تا با او بازی کند؛ اما خرگوش فرار کرد. وقتی به خرگوش قول داد که که کاری با او ندارد توانست با او دوست شود. در این سفر برای بهاره حوادثی رخ می‌دهد که در نهایت متوجه می‌شود قبل از انجام هر کاری باید جوانب آن را بسنجد و بعد اقدامات لازم را انجام دهد.

داستان بهاره و سرزمین نقاشی، تصاویر رنگارنگ و فانتزی دارد که دیدنشان برای کودکان جذاب خواهد بود.

خواندن کتاب بهاره و سرزمین نقاشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به کودکان دوستدار کتاب‌های داستان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بهاره و سرزمین نقاشی

«این‌طرف و آن‌طرف را نگاه گرد، اما هیچ کس نبود که بشود با او بازی کرد. با خودش گفت: «باید برگردم و یک هم‌بازی قد خودم نقاشی کنم، بعد دوباره بیایم اینجا و با او یک عالمه بازی کنم.» اما یک‌دفعه دوتا گوش بلند دید که پشت تپه‌ی کوچک تکان می‌خورد. آهسته جلو رفت، اما همین که سرش را بالا برد، یک خرگوش سفیئ مثل گلوله پرید و فرار کرد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است