کتاب بهایابی ۱
معرفی کتاب بهایابی ۱
کتاب بهایابی ۱ نوشتهٔ امید فرجی و ایمان سوخکیان است. مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب بهایابی ۱
کتاب بهایابی ۱ به مباحثی در خصوص بهایابی میپردازد؛ حوزهٔ بهایابی یا حسابداری بهای تمام شده یکی از مهمترین حوزههای دانش حسابداری محسوب میشود. این کتاب با بررسی عمیق منابع معتبر داخلی و خارجی و با بهرهگیری از مقالات معتبر و سایر منابع موجود، مطالب را بهصورت جامع، ساختاریافته و کاربردی ارائه میکند. یکی از مزیتهای این کتاب نسبت به سایر منابع داخلی این است که تنها به مطالب و چارچوب مصوب وزارت علوم اکتفا نشده و سعی شده است با ارائۀ مطالب جانبی و تکمیلی و بهروز، زمینۀ لازم برای فراگیری بهتر و عمیق شدن خوانندگان نسبت به مطالب این حوزه فراهم شود.
درباره مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران
«یک واحد اقتصادی برای داشتن عملکرد مطلوبی برای فعالیت در یک محیط رقابتی، باید از ساختار یکپارچهای برخوردار باشد تا فرایندهای کسبوکار را به صورت کارا و اثربخش اجرا کند. در صورتی که به واحد اقتصادی همچون یک نظام سیستمی نگریسته شود، این نظام از سه خرده سیستم شامل بازاریابی و فروش، حسابداری و عملیات و فرایندها تشکیل شده است. این خرده سیستمها بر یکدیگر اثر میگذارند و از هم تأثیر میپذیرند»
حجم
۵٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۶۲۲ صفحه
حجم
۵٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۶۲۲ صفحه