کتاب علم و فناوری در اسلام
معرفی کتاب علم و فناوری در اسلام
کتاب علم و فناوری در اسلام نوشتهٔ فواد سزگین و ترجمهٔ عبدالله فرهی است. انتشارات دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب علم و فناوری در اسلام
کتاب علم و فناوری در اسلام به شناسایی و معرفی ابزارآلات و تجهیزاتی علمی که مسلمانان آنها را ساختهاند یا بازسازی کردهاند میپردازد. مباحث این کتاب بر اساس توصیفات برجای مانده از مسلمانان دربارهٔ این ابزارهاست که در درون محیط علم و فناوری اسلامی مورد اسـتفاده قرار گرفته یا تکامل یافته و یا اختراع شدهاند. نویسنده کتاب را به شکلی سه زبانه تهیه کرده و پس از ذکر جملاتی از برخی دانشـمندان و دربارهٔ روحیهٔ پژوهشـی آنان و اشـاره بـه شـماری از کارهـای علمـی بـزرگ مسلمانان، مجموعهای از بـزرگترین اختراعات آنان را بـه تصـویر کشـیده اسـت.
خواندن کتاب علم و فناوری در اسلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران تاریخ اسلام پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب علم و فناوری در اسلام
«بهطور قطع مشهورترین و بزرگترین اثر پرفسور فؤاد سزگین کتابی است با عنوان: تاریخ نگارشهای عربی؛ اما نگارش این کتاب تنها خدمت او به جامعهی علمی نبود. وی در اقدامی منحصر بهفرد بهترین منـابع و پژوهشهـای صورت گرفته دربارهی میراث مکتوب مسلمانان را به لحاظ اعتبار و ارزش شناسایی کرد و در قالب مجموعـهای بـالغ بر هفتصد جلد به جامعهی علمی عرضه نمود. او این میـراث مکتـوب عظـیم برجـای مانـده را در قالـب موضـوعاتی چون تاریخ و طبقهبندی علوم اسلامی، ریاضیات و نجوم اسلامی، علوم طبیعی، جغرافیای اسلامی، طب اسلامی، سفرنامهنویسـی، موسـیقی و سـکههای اسـلامی طبقهبنـدی کـرد کـه در بردارنـدهی آثـاری بـه زبانهـای گونـاگون میباشند؛ از جمله: عربی، فارسی، ترکی، عبری، لاتین، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی و ایتالیایی».
حجم
۲۸٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۸ صفحه
حجم
۲۸٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۸ صفحه