کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم!
معرفی کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم!
کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم نوشته پیتر اچ. رینولدز و هنری راکترینولدز، با تصویرگری پیتر اچ. رینولدز و ترجمۀ پریسا هاشمیطاهری، داستانی کوتاه و لطیف برای کودکان گروه سنی «ب» است. این اثر که در سال ۲۰۲۳ منتشر شده، در قالبی دلنشین به مفهوم عشق، توجه و اهمیت جزئیات کوچک زندگی میپردازد.
درباره کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم
این داستان کودکانه دربارۀ چیزهایی است که ما را خوشحال و آرام میکنند: عشق، مهربانی، و حتی یک بالش نرم! نویسندگان با روایت یک ماجرای ساده، به کودکان نشان میدهند که چطور کوچکترین چیزها میتوانند بزرگترین تأثیرات را در زندگی داشته باشند. تصاویر جذاب و زنده، مکملی فوقالعاده برای متن هستند و مخاطب را درگیر دنیای شخصیتهای داستان میکنند.
پیتر اچ. رینولدز، نویسنده و تصویرگر معروف کتابهای کودک، با آثاری مثل نقطه و منِ شگفتانگیز شناخته میشود. او با خلق داستانهای ساده اما پرمفهوم، قلب کودکان و بزرگسالان را به تسخیر درمیآورد. هنری راکترینولدز، یکی از نویسندگان مشترک این اثر، با دیدگاهی نو و کودکانه به همکاری در این کتاب پرداخته است. تصویرگری اثر نیز توسط خود پیتر اچ. رینولدز انجام شده و سبک خاص و متمایز او به داستان جذابیت بیشتری بخشیده است.
کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم به کودکان میآموزد که عشق و آرامش در زندگی، به سادگی یافتنی هستند، حتی در چیزهایی به کوچکی یک بالش نرم و مهربانی یک دوست. داستانی که عشق را به زبان کودکان تعریف میکند و اهمیت توجه به نیازهای ساده و واقعی را یادآور میشود.
کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی «ب» (ابتدای دبستان) طراحی شده و مناسب والدین، مربیان و همه کسانی است که به دنبال داستانی دلپذیر برای پرورش حس عشق و قدردانی در کودکان هستند.