تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب یک زرافه توی سوپ من است!
معرفی کتاب یک زرافه توی سوپ من است!
کتاب «یک زرافه توی سوپ من است» نوشته و تصویرگری «راس بوراک» و با ترجمهٔ «سید محمدسامان تکمیلی» توسط نشر مهرسا و با همکاری مهروماه نو منتشر شده است. این کتاب تصویری و کودکانه، با داستانی طنزآمیز و ماجراجویانه، برای گروه سنی خردسال و کودک طراحی شده است. روایت کتاب حول محور اتفاقی عجیب در یک رستوران میچرخد و با تصاویر رنگارنگ و جذاب، کودکان را به دنیای خیال و شوخی دعوت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب یک زرافه توی سوپ من است!
در «یک زرافه توی سوپ من است» اثر «راس بوراک»، با یک داستان تصویری کودکانه روبهرو هستیم که فضای آن در یک رستوران شلوغ و پرماجرا شکل گرفته است. این کتاب با بهرهگیری از تصاویر پررنگ و شخصیتهای بامزه، موقعیتهای طنزآمیز و غیرمنتظرهای را برای مخاطب کودک خلق میکند. روایت بهگونهای طراحی شده که هر صفحه با یک غافلگیری تازه همراه است و حیوانات مختلف بهطرز عجیبی وارد سوپ مشتریان میشوند. ساختار کتاب بر پایهٔ دیالوگهای کوتاه و موقعیتهای تصویری استوار است و متن و تصویر بهصورت هماهنگ پیش میروند. این اثر در قالب داستان تصویری و با زبانی کودکانه، تلاش میکند تخیل و شوخطبعی را در ذهن مخاطب تقویت کند و درعینحال، به موضوعاتی مانند نظم، اشتباه و پذیرش اتفاقات غیرمنتظره میپردازد. کتاب برای گروه سنی کودک و خردسال مناسب است و با توجه به تصاویر و متن کوتاه، برای بلندخوانی یا مطالعهٔ مستقل کودکان نیز کاربرد دارد.
خلاصه کتاب یک زرافه توی سوپ من است!
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با ورود یک مشتری به رستوران آغاز میشود که قصد دارد سوپ سفارش دهد. اما با اولین قاشق، متوجه حضور یک زرافه در سوپ خود میشود و با تعجب و اعتراض، گارسون را صدا میزند. گارسون با خونسردی، سوپ جدیدی میآورد و قول میدهد که اینبار خبری از زرافه نباشد. اما هر بار که سوپ تازهای سرو میشود، حیوان دیگری مانند تمساح، شیر یا حتی گوزن در آن ظاهر میشود. این اتفاقات عجیب و پیدرپی، فضای رستوران را به یک باغوحش تبدیل میکند و مشتری را بهشدت سردرگم و کلافه میسازد. درنهایت، مشخص میشود که غذاها و حیوانات بهاشتباه جابهجا شدهاند و رستوران با باغوحش قاطی شده است. داستان با شوخی و طنز، به پایان میرسد و مشتری تصمیم میگیرد جای دیگری غذا بخورد. روایت کتاب با تکرار موقعیتهای خندهدار و دیالوگهای کوتاه، کودکان را با خود همراه میکند و آنها را به دنیای خیال و شگفتی میبرد.
چرا باید کتاب یک زرافه توی سوپ من است! را بخوانیم؟
این کتاب با تصاویر رنگارنگ و داستانی پر از شوخی و غافلگیری، تخیل کودکان را بهکار میگیرد و آنها را به دنیایی متفاوت میبرد. موقعیتهای طنزآمیز و تکرارشونده، باعث میشود کودک با هر صفحه منتظر یک اتفاق تازه باشد. علاوهبر سرگرمی، کتاب بهطور غیرمستقیم به موضوعاتی مانند پذیرش اشتباه، مدیریت موقعیتهای غیرمنتظره و اهمیت شوخطبعی در مواجهه با مشکلات اشاره دارد. هماهنگی متن و تصویر، کتاب را برای بلندخوانی در جمع خانواده یا کلاس درس مناسب کرده است و میتواند به تقویت مهارتهای زبانی و تصویری کودکان کمک کند.
این کتاب برای کودکان خردسال و گروه سنی کودک که به داستانهای تصویری و طنز علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که بهدنبال کتابی برای تقویت تخیل و ایجاد فضای شاد در جمع کودکانه هستند، گزینهٔ خوبی بهشمار میآید.
بخشی از کتاب یک زرافه توی سوپ من است!
«اینجا رستوران معرکهای است. آقا. چنین چیزی اصلاً امکان ندارد. همین الان یک کاسه سوپ دیگر برایتان میآورم! بفرمایید. آقا. سوپ جدید شما حاضر است. البته، بدون زرافه. نوش جان! چهجوری آمدی توی سوپ من؟ گارسون! گارسون! همین الان یک کاسه سوپ دیگر برای شما میآورم. خرچنگ! بفرمایید. آقا. سوپ جدید شما حاضر است. بدون تمساح. نوش جان! ای وای، با شیر تازه. بفرمایید. این هم سوپ...