کتاب تاریخچه و مبانی هوش مصنوعی در عرصه هنر و معماری
معرفی کتاب تاریخچه و مبانی هوش مصنوعی در عرصه هنر و معماری
مقدمه کتاب «تاریخچه و مبانی هوش مصنوعی در عرصه هنر و معماری» اثر مهیار عرب بوربور به بررسی نقش روزافزون هوش مصنوعی در زندگی و تأثیر آن بر حوزههای هنر و معماری پرداخته است. هوش مصنوعی اکنون بخشی جداییناپذیر از زندگی ما شده است و در بسیاری از جنبههای روزمره، از شبکههای اجتماعی تا ترجمه و دستیاران خانگی مانند سیری و الکسا، نقش مؤثری ایفا میکند.
درباره کتاب تاریخچه و مبانی هوش مصنوعی در عرصه هنر و معماری
این کتاب به تبیین چگونگی تعامل هوش مصنوعی با خلاقیت انسانی و تأثیر آن بر فرآیندهای هنری و معماری میپردازد. موضوعات متعددی از جمله تخیل مصنوعی، فرهنگ سایبورگ، و هوش گسترده نشان میدهند که چگونه این فناوری میتواند ابزاری نوآورانه و خلاقانه برای معماران و هنرمندان باشد.
نویسنده در این اثر به بررسی پیشرفتهای تاریخی هوش مصنوعی از دوران آلن تورینگ تا دستاوردهای چشمگیری چون دیپ بلو و آلفا گو میپردازد. این کتاب علاوه بر ارائه مفاهیم نظری هوش مصنوعی، به نقش اجتماعی و فرهنگی این فناوری نیز اشاره میکند و همچنین روشهای مختلف آموزش و یادگیری ماشینی را برای درک بهتر قابلیتها و محدودیتهای این فناوری مورد تحلیل قرار میدهد.
این کتاب همچنین به استفاده از هوش مصنوعی در مراحل اولیه طراحی معماری و نوآوریهای هنری پرداخته و در نهایت تلاش میکند تا شکاف موجود بین تحقیقات هوش مصنوعی و عملکرد معماری را پر کرده و زمینهای برای تبادل معنادر میان این دو حوزه فراهم کند.
کتاب تاریخچه و مبانی هوش مصنوعی در عرصه هنر و معماری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به معمارها و هنرمندانی که مایل هستند با استفادهٔ هوش مصنوعی در کار خود بیشتر آشنا شوند، پیشنهاد میشود.