کتاب آینده در نقش های قهوه
تاریخچه، فلسفه و شرح ۲۱ علامت و شاخص فال قهوه
معرفی کتاب آینده در نقش های قهوه
کتاب آینده در نقش های قهوه نوشتهٔ والری رامپونی و فاطمه کاظمی است. انتشارات اندیشه احسان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب آینده در نقش های قهوه
کتاب آینده در نقش های قهوه به بررسی تاریخی و فلسفی فال قهوه میپردازد و شامل شرح ۲۱ علامت و شاخص مورد استفاده در فال قهوه است. نویسنده، والری رامپونی، با مقدمهای از برونو مارکو، این کتاب را به عنوان راهنمایی برای شناخت و تعبیر نمادهای موجود در فال قهوه ارائه کرده است. مترجم کتاب، فاطمه کاظمی (مهاجر)، امیدوار است که این اثر به درک بهتر این سنت قدیمی کمک کند و از حالت عامیانه صرف خارج شود.
خواندن کتاب آینده در نقش های قهوه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به علوم ماورایی، پدیدههای متافیزیکی و کسانی که به دنبال درک عمیقتر سنتها و باورهای فرهنگی مرتبط با فال قهوه هستند، پیشنهاد میشود. همچنین، پژوهشگران حوزههای جامعهشناسی، مردمشناسی و زبانشناسی نیز میتوانند از مطالب آن بهره ببرند.
بخشی از کتاب آینده در نقش های قهوه
"طالع بینی با قهوه یا همان فال قهوه چنانچه از نامش هوید است هنری است که به ما اجازه میدهد با توجه به خوانش خاص به گذشته فرد نظر انداخته و آن را بیان کنیم و در مورد آینده وی نیز پیشگوییهایی داشته باشیم. پیشگوییهایی که ما امروزه میشناسیم تاریخی هزاران ساله دارد که به مرور زمان تکمیل و تقویت شده است."
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آینده در نقش های قهوه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آینده در نقش های قهوه |
| عنوان دیگر | تاریخچه، فلسفه و شرح ۲۱ علامت و شاخص فال قهوه |