کتاب زندگی بدون ترس
معرفی کتاب زندگی بدون ترس
کتاب «زندگی بدون ترس» نوشتۀ هربرت فنستر هایم و جین بائر و ترجمۀ علی اصغر شجاعی است و انتشارات ادبیات معاصر آن را ترجمه کرده است. این کتاب به خوانندگان میآموزد که چگونه انواع ترسها را شناسایی و درمان کنند.
درباره کتاب زندگی بدون ترس
کتاب زندگی بدون ترس یک راهنمای عملی برای افرادی است که به دنبال تغییر الگوهای رفتاری و روانی خود و دستیابی به زندگیای آزاد از محدودیتهای ترس هستند. این کتاب که دومین کارگروهی دکتر هربرت فنسترهایم و همسرش جین بائر است، به بررسی انواع ترسها و چگونگی مقابله با آنها میپردازد. پروفسور هربرت فنسترهایم در این کتاب به شکلی علمی و کاربردی توضیح میدهد که ترس چگونه به وجود میآید و چطور میتواند زندگی ما را محدود کند. او معتقد است که ترسها اغلب بدون دلیل مشخصی در ذهن ما شکل میگیرند و میتوانند بر تصمیمات، رفتارها و روابط ما تأثیر منفی بگذارند.
فنسترهایم در کتاب زندگی بدون ترس به بررسی ترسهایی مانند ترس از مکانها، ترس از اشیا، ترس از پرواز، ترسهای اجتماعی و ترسهای شغلی میپردازد. او به خوانندگان کمک میکند تا ریشههای این ترسها را درک کنند و با ارائۀ تمرینها و تکنیکهای روانشناختی به آنها یاد میدهد که چگونه با این ترسها مقابله کنند و کنترل بیشتری بر زندگی خود داشته باشند. تمرینهای ضدترس، یکی از بخشهای کلیدی این کتاب است که به خواننده کمک میکند تا با انجام آنها بهتدریج ترسهای خود را کاهش دهد و زندگیای با آرامش و اعتمادبهنفس بیشتر تجربه کند.
خواندن کتاب زندگی بدون ترس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کسانی که میخواهند علت ترسهای خود را بدانند و همچنین علاقهمندان به کتابهای خودیاری و موفقیت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی بدون ترس
«هرگاه شما، هر فرهنگ روانشناسی را که خود مایلید ورق بزنید، در آن مفاهیم بسیاری درباره احساسات مختل شده مییابید. ترس نشانگر یک حالت وحشت یا تهدید است. ترس ممکن است تحت شرایطی معین اثر فلجکننده داشته باشد. معمولاً سه امکان وجود دارد: فرارکردن، جنگیدن و یا بیتحرک بودن. ترسهای معمولی میتوانند مفید واقع شوند زمانی که شما توسط آتشسوزی و یا تصادف دچار خطر میشوید، ترس میتواند شما را به انجامدادن کارهایی در جهت نجات جان خود تشویق کند. بسته به اینکه آن خطر بیشتر روانی باشد تا فیزیکی شما هم میتوانید برای محافظت از خود اقداماتی انجام دهید. اگر بهعنوانمثال یکی از همکاران، شما را بخواهد شما متوجه آن میشوید و رفتار مناسبی را از خود بروز میدهید. احساس ترس میتواند قوه ادراک شما را قوی و انرژیهایتان را فعال کند، عکسالعملهای شما را تناسب دهد، افکارتان را روشن کند، بهطوریکه شما بااحساس ترس بهتر عکسالعمل نشان میدهید تا بدون آن، بهعنوانمثال هنگامیکه میخواهید سخنرانی کنید احساس درونی هیجان شما، روحتان را صیقل میدهد و سخنرانی شما را زندهتر میکند»