کتاب الگوشناسی بالینی
معرفی کتاب الگوشناسی بالینی
کتاب الگوشناسی بالینی نوشتۀ نگین نثاری در انتشارات ندای کوروش به چاپ رسیده است.
درباره کتاب الگوشناسی بالینی
کتاب الگوشناسی بالینی موضوع روانشناسی عملیاتی را بررسی و تبیین کرده است. روانشناسی عملیاتی در میان شاخههای روانشناسی نظامی، به پیشگیری از اختلال و بهینهسازی عملکرد مربوط میشود. در مشاغل مختلف، شرایط و عوامل متعددی میتوانند سلامت و بهزیستی انسان را تهدید کنند و اهمیت این موضوع در مشاغل نظامی بهویژه امنیت و دفاعی دوچندان میشود. موقعیتهای نظامی بهدلیل استرسزا بودن اگر بهدرستی مدیریت نشوند ممکن است پیامدهای منفی زیادی برای فرد نظامی داشته باشد و اگر شخصیت مناسب برای این مشاغل انتخاب نشود افراد فاقد توانایی روانی و ذهنی دچار فرسودگی میشوند.
از وظایف روانششناسان عملیاتی، ارائۀ مفاهیم و الگوهایی برای عملیاتی خاص چون تمرینهای ضداسارت، مذاکرات بحران و گروگان، مواجهه با تروریسم و سلاحهای کشتار جمعی است. یک روانشناس نظامی عملیاتی از طریق تمرکز بر عواطف، انگیزهها، تصمیمها و رفتارهای نیروهای خودی و دشمن برای فرماندهان، پشتیبانی عملیاتی فراهم میآورد. نویسنده اعتقاد دارد حتی کوچکترین واحدهای نظامی نیز امروزه برای فعالیت خود به متخصصان روانشناسی عملیاتی نیاز دارند.
خواندن کتاب الگوشناسی بالینی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای روانشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب الگوشناسی بالینی
«ریشههای روانشناسی عملیاتی به فعالیتهای برخی متخصصان در زمان جنگ جهانی اول و دوم برمیگردد. در آن زمان در ایالات متحده آمریکا، برای مشاوره دادن به فرماندهان، انتخاب و گزینش نیروها، و نهایتاً گمارش افراد برگزیده در جایگاههای کلیدی امنیتی و دفاعی بر اساس تواناییهای آنها بر نظرات و آرای روانشناسان تکیه میشد. در انجمن روانشناسی آمریکا رییس وقت آن به نام رابرت یرکز حدود ۱۰۰ سال پیش، پس از آن که مشاهده کرد که دانشهایی مانند فیزیک و شیمی و مکانیک به شدت برای اهداف نظامی و جنگی در جنگ جهانی اول استفاده شدند، بر آن شد تا از دانش تازه تاسیس روانشناسی نیز برای اهداف جنگی استفاده کند و برای این منظور کمیتههایی را برای بررسی این موضوع تشکیل داد.»
حجم
۸۱۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۸۱۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه