معرفی و دانلود کتاب افسانه های مردمی گرجستان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب افسانه های مردمی گرجستان

کتاب افسانه های مردمی گرجستان

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب افسانه های مردمی گرجستان

کتاب افسانه های مردمی گرجستان نوشتهٔ مارجری واردراپ و ترجمهٔ سینا علیزاده و پدرام رمضانی است. انتشارات خرد سرخ این کتاب را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «کتاب‌های قلمدون» است.

درباره کتاب افسانه های مردمی گرجستان

کتاب افسانه های مردمی گرجستان به ادبیات عامیانه و فولکلور این کشور پرداخته است. قصه‌ها، افسانه‌ها و حکایت‌هایی که به صورت شفاهی از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شوند، فارغ از اینکه جذاب و خواندنی هستند، آموزه‌هایی عمیق را با خود حمل می‌کنند. داده‌هایی که با ما از نوع نگاه مردم به زندگی، آرزوها، مسائل روزمره و غیره سخن می‌گویند و بی‌راه نیست اگر بگوییم این شکل از شناخت را نمی‌توان در هیچ کتاب تاریخی یا در متون ادبیات رسمی کشوری یافت. همان‌طور که از نام افسانه‌های مردمی برمی‌آید این داستان‌های بعضاً عاشقانه، خندهدار یا فراواقعی، ارتباط مستقیمی با مردمی دارند که آن را بازگو کرده و می‌کنند.

خواندن کتاب افسانه های مردمی گرجستان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دبیات عامیانه و فولکلور گرجستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افسانه های مردمی گرجستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:افسانه های مردمی گرجستان
شابک:۹۷۸۶۲۲۹۶۶۶۴۷۰
تعداد صفحه‌ها:۲۶۹ صفحه
قیمت کتاب:۴۸۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های قلمدون

نظری برای کتاب ثبت نشده است.