کتاب شعر، رنگ، نقاشی
معرفی کتاب شعر، رنگ، نقاشی
کتاب «شعر، رنگ، نقاشی» نوشتۀ منیره منصوریان و مریم حضوری است و انتشارات حامیان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب شعر، رنگ، نقاشی
برخی معتقد هستند که شعر کودک و نوجوان در ایران که در آغاز دههٔ ۱۳۶۰ از رشد نسبتاً خوبی برخوردار بود، در سالهای اخیر به ورطهٔ تکرار افتاده است. برخی نیز باور دارند که این گونهٔ شعری چنان در حیطههای زبانی، تخیل و موسیقی منحصربهفرد شده است که میتوان آن را موج پنجم شعر ایران نامید. موج اول تا چهارم عبارتند از «سبک خراسانی»، «سبک عراقی»، «سبک هندی» و «شعر نیمایی»؛ زیرا شعر کودک و نوجوان تمام ویژگیهای یک سبک مجزا را دارد. از شاعران معاصر که برای کودکان و نوجوانان سرودهاند، میتوان به «محمود کیانوش»، «پروین دولتآبادی»، «عباس یمینیشریف»، «مصطفی رحماندوست»، «شکوه قاسمنیا»، «ناصر کشاورز» و «افسانه شعباننژاد» نام برد.
تمام کودکان ذاتاً شعر را دوست دارند و از خواندن و شنیدن شعر لذت میبرند، اولین واکنش کودک به شعر شادی و لذت است. ﺷﻌﺮهای ﮐﻮدکانه ﺳﺎده، روان، آﻫﻨﮕﯿﻦ و قابلفهم هستند و ﺑﺪون آﻧﮑﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ آﻣﻮزش دﻫند، داﻧﺶ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ، اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ و کلامی کودکان را افزایش داده و ذوقشان را ﭘﺮورش میدهند. ﻫﺮﭼﻪ ﻣﺤﺘﻮای ﺷﻌﺮ ﺑﺮای ﮐﻮدکان آﺷﻨﺎﺗﺮ باشد و از زﻧﺪﮔﯽ واﻗﻌﯽ؛ غمها، شادیها، موفقیتها و شکستها بگوید، ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺎ آن ارﺗﺒﺎط ﺑﺮﻗﺮار میکنند. ﺷﻨﯿﺪن ﺷﻌﺮ و خواندن شعر برای کودکان مهارت شنیداری و مهارت تصویرسازی آنها را تقویت میکند و داﯾﺮۀ ﻟﻐﺎتشان را افزایش میدهد. کودکان از طریق شعر، دریافتهای تازهای از جهان به دست میآورند و در شناخت مفاهیم جهان پیرامون مهارت پیدا میکنند.
منیره منصوریان در کتاب شعر، رنگ، نقاشی تلاش کرده است تا از طریق شعرهای کودکانه و شیرین، کودکان را با حیوانات مختلف آشنا کند و ضمن سرگرمکردنشان، آنها را تشویق به نقاشی و رنگآمیزی میکند.
خواندن کتاب شعر، رنگ، نقاشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و والدینی که قصد دارند فرزندانشان را با کمک نقاشی و شعر سرگرم کنند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شعر، رنگ، نقاشی
«خرگوش ما شیطونه
جست میزنه میخونه
اون توی دست چی داره؟
یک سبد از گل داره»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲ صفحه