کتاب وقتی با خودتان حرف می زنید چه می گویید؟
معرفی کتاب وقتی با خودتان حرف می زنید چه می گویید؟
کتاب «وقتی با خودتان حرف می زنید چه می گویید؟» نوشتۀ شاد هلمستتر و ترجمۀ زینب اسماعیل زاد است و انتشارات کدیور آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب وقتی با خودتان حرف می زنید چه می گویید؟
همۀ ما بارها شنیدهایم که زندگی چه چیزهایی در اختیار ما قرار میدهد برای مثال فرصتهای بیپایان تحقق رؤیاهایمان و فرصتی برای تجربۀ یک زندگی شاد و موفق. اکثر انسانها حداقل به یک شغل خوب، یک زندگی خانوادگی پر از آرامش و یا امنیت مالی نیاز دارند تا احساس کنند به موفقیت نسبی دست پیدا کردهاند و میتوانند روزبهروز شادتر و راضیتر زندگی کنند. کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ سؤالاتی را مطرح میکند و سپس تلاش میکند پاسخ آن را بررسی کند. پرسشهایی مانند چه چیزی مردم را نسبت به زندگی خشنود خواهد کرد؟ چرا برخی از افراد شادتر هستند؟ علت این تفاوتها چیست آیا انسانها زندگیشان را کنترل میکنند یا سرنوشت انسانها را در مسیر زندگی هدایت میکند؟
کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ همچنین قصد دارد به خوانندگان خود یادآوری کند که تسلیمنشدن در برابر مشکلات و موانع روزمره امکانپذیر است و کافی است که انسان بخواهد تا تمام افکار زندگی و رؤیاها به حقیقت تبدیل شوند. او قادر است هر انتخابی برای زندگی داشته باشد چرا که انسان به اندازۀ جهان بیپایان نامحدود و لایق بهترین زندگی است.
خواندن کتاب وقتی با خودتان حرف می زنید چه می گویید؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای موفقیت، خودیاری و توسعۀ فردی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب وقتی با خودتان حرف می زنید چه می گویید؟
«آیا تابهحال در یک مراسم یا سمینار تشویقی برای بالابردن روحیه و انگیزهتان شرکت کردهاید که در آن کسی یک سخنرانی انگیزشی ارائه دهد؟ چرا این احساستان دائمی نبود؟ آیا تاکنون به شما الهام شده که تغییر کنید و بعد ناگهان از آن دست بکشید و رهایش کنید؟ پس چیزی که به شما الهام شده بود چه شد؟ مشکل از کتابها نیست. مشکل از سمینارها یا صحبتهای انگیزشی نیست. ایدهها و تکنیکهای خودیاری زیادی وجود دارد که خوب هستند. آنها باید مؤثر باشند؛ اما نیستند یا اثراتشان دائمی نیست دلیلش چیز دیگری است که همه ما آن را نادیده گرفتهایم. میدانید چیست؟ عملکرد مغز اینگونه نیست. مغز انسان یک مرکز کنترل رایانه شخصی فوقالعاده قدرتمند است که همه ما از آن بهره بردهایم و میتواند هر کار منطقی که دوست دارید را برای شما انجام دهد؛ اما باید بدانید که چطور با آن کار کنید. اگر بهدرستی با آن رفتار کنید و بادقت دستورالعملهای درستی به آن بدهید کاردرست را انجام میدهد و بهخوبی برای شما کار میکند؛ اما اگر به رایانه ذهنتان مسیرهای اشتباهی بدهید طبق همان دستورالعملهای اشتباه عمل میکند.»