کتاب می توانم یک من دیگر بسازم؟
معرفی کتاب می توانم یک من دیگر بسازم؟
کتاب میتوانم یک من دیگر بسازم؟ نوشتۀ شینسوکه یوشی تکه با ترجمۀ رضی هیرمندی در نشر افق به چاپ رسیده است.
درباره کتاب می توانم یک من دیگر بسازم؟
کتاب میتوانم یک من دیگر بسازم؟ در مجموعۀ فیلسوف کوچک قرار دارد و جلد دوم آن محسوب میشود. کتابهای این مجموعه با هدف تقویت روحیۀ پرسشگری و رشد تفکر خلاق در کودکان به کمک داستان نوشته شدهاند. کودکان بهتر از بزرگترها دنیای اطرافشان را میبینند و بیشتر سؤال میکنند. کودکی که بهتر میبیند و بیشتر میپرسد، برای چالشهای دنیای آینده راهحلهایی خلاقانهتر پیدا میکند. دیگر کتابهای این مجموعه برای فیلسوفان کوچک عبارتاند از:
این کش مال من است
شاید سیب باشد
چرا من این احساس را دارم؟
بیش از اینها باید باشد
من دلیل دارم
کتاب میتوانم یک من دیگر بسازم؟ داستان پسربچهای به نام کوین است که حوصلهاش بدجوری از مشق نوشتن و مرتب کردن و مسواک زدن سر رفته است. برای همین تصمیم میگیرد یک من دیگر بسازد. او با پول تو جیبیاش یک روبات میخرد تا کارهایش را انجام دهد. اما این همۀ ماجرا نیست. بلاخره که نمیتواند همیشه او را به جای خود قرار دارد. روزی که من دیگرش به جای او ظاهر میشود مادرش فوراً میفهمد که او کوین نیست.
درونمایۀ این کتاب خودشناسی است. نویسنده این نگرش واقعبینانه را از دید یک کودک به کودکان دیگر نشان میدهد که هر آدمی یگانه است و درست است که نمیتواند انتخاب کند که چه شکلی به دنیا بیاید؛ اما میتواند راههایی را انتخاب کند که وضعیتش بهتر شود و از همه مهمتر، خودش را دوست داشته باشد. زبان سادۀ کتاب، توصیفهایی قابل فهم برای کودکان دربارۀ دنیای ذهنیشان، حریم شخصی، ویژگیهای جسمی و روانی و علایق و تواناییهایشان ارائه میدهد.
خواندن کتاب می توانم یک من دیگر بسازم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به کودکان و نوجوانان دوستدار کتابهای دانستنی پیشنهاد میکنیم.