دانلود و خرید کتاب نام تو مضطرب نیست استفانی داوریک ترجمه زهرا محمدپور بایرام کندی
تصویر جلد کتاب نام تو مضطرب نیست

کتاب نام تو مضطرب نیست

معرفی کتاب نام تو مضطرب نیست

کتاب نام تو مضطرب نیست نوشتهٔ استفانی داوریک و ترجمهٔ زهرا محمدپور بایرام کندی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی یک راهنمای شخصی برای مهار اضطراب است.

درباره کتاب نام تو مضطرب نیست

کتاب نام تو مضطرب نیست یک گنجینهٔ ارزشمند برای هر فردی است که با اضطراب دست و پنجه نرم می‌کند. این اثر با رویکردی متفاوت و بیانی ساده و دلنشین، خواننده را به سفری درونی و عمیق برای شناخت بهتر خود و مقابله مؤثر با اضطراب دعوت می‌کند. استفانی داوریک با بهره‌گیری از تجربیات شخصی و دانش روانشناسی خود، مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و راهکارهای عملی را در اختیار خواننده قرار می‌دهد که به‌طور چشمگیری می‌تواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد. کتاب شامل بخش‌های گوناگونی است که هر یک به جنبه‌ای از اضطراب می‌پردازند. از شناسایی علائم و نشانه‌های اضطراب تا ارائه راهکارهای عملی برای مدیریت آن، داوریک به خواننده نشان می‌دهد که چگونه می‌توان اضطراب را به شکلی مؤثر مدیریت کرد. این کتاب همچنین شامل تمرینات عملی و تکنیک‌های گوناگونی است که به خواننده کمک می‌کند تا به طور فعالانه با اضطراب خود مقابله کند.

خواندن کتاب نام تو مضطرب نیست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نام تو مضطرب نیست

«تنها با مراقبت و نظارت بر یک عضو خانواده‌مان بود که کاملاً درک کردم چه‌طور سطوح بالای اضطراب یا وحشت فراگیر می‌تواند خطرناک باشد. همچنین فهمیدم که این موضوع بیشتر از یک مشکل بهداشت روانی است: نه تنها تمام شخصیت باید درک شود، بلکه پاسخ و مراقبت کامل از بدن نیز ضروری است. هر چیزی که فکر می‌کردم درباره‌ی این موضوع می‌دانم، نیاز به بازبینی داشت.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است