کتاب بازنگری بزرگ مالی
معرفی کتاب بازنگری بزرگ مالی
کتاب بازنگری بزرگ مالی نوشتهٔ جیل اسکلزینجر و ترجمهٔ محمدمهدی مهتدی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی مطالبی پیرامون تغییر در کار، تغییر در ثروت، تغییر در زندگی است.
درباره کتاب بازنگری بزرگ مالی
کتاب بازنگری بزرگ مالی به ارائه راهکارهای عملی و قابل اجرا برای بهبود وضعیت مالی و زندگی شخصی میپردازد. جیل شلسینگر با تجربهٔ گستردهاش در زمینهٔ مشاوره مالی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه میتوانند با تغییراتی در کار و مدیریت ثروت، به زندگی بهتری دست یابند. این کتاب به خوانندگان کمک میکند تا مسیرهای جدیدی برای پیشرفت شغلی و مالی خود پیدا کنند. بازنگری بزرگ مالی به چهار بخش اصلی تقسیم شده است: تغییر کار، تغییر ثروت، تغییر زندگی و نتیجهگیری. در هر بخش، نویسنده با استفاده از مثالهای واقعی و داستانهای موفقیت، نکات کاربردی و راهکارهای عملی را به خوانندگان ارائه میدهد. این کتاب به خوانندگان نشان میدهد که چگونه میتوانند با تغییرات کوچک و بزرگ در زندگی خود، به نتایج بزرگی دست یابند.
درباره نویسنده
جیل شلسینگر یکی از مشهورترین مشاوران مالی و نویسندگان پرفروش در این حوزه است. او با تجربهای گسترده در مشاوره مالی، تاکنون آثار متعددی را به رشته تحریر درآورده است که از جمله معروفترین آنها میتوان به «پول خود را مدیریت کنید» اشاره کرد.
خواندن کتاب بازنگری بزرگ مالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بازنگری بزرگ مالی
«پس از دورهای طولانی از تأمل درونی که بیش از یک سال به طول انجامید، تصمیمات عمدهای را اتخاذ کردم. من به نیویورک سیتی نقل مکان کردم تا در کنار همسرم باشم، از حرفهام در برنامهریزی مالی دست کشیدم و حرفه جدیدی را به عنوان تحلیلگر مالی و کسبوکار در عرصهی تلویزیون و رادیو آغاز کردم. علیرغم داشتن پشتوانه مالی، رویارویی با چنین تغییرات بنیادین و دراماتیکی بسیار ترسناک بود. من زندگیای را که تا به آن لحظه بسیار راحت و مطمئن بود، به چالش میکشیدم. اگر شکست میخوردم چه میشد؟ با این همه، همانند ملیسا، درک کردم که عمر ما بر روی این کره خاکی محدود است و اگر میخواستم واقعاً خوشبخت باشم، باید ریسکهای بزرگی را به جان میخریدم».