دانلود و خرید کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی جنیفر اسمیت ترجمه معصومه (یاسمن) بابازاده جودی
تصویر جلد کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی

کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی

معرفی کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی

کتاب الکترونیکی منفی نگری و تغییر سبک زندگی نوشتهٔ جنیفر اسمیت با ترجمهٔ معصومه (یاسمن) بابازاده جودی در انتشارات برگ و باد چاپ شده است. این کتاب به موضوع یادگیری کنترل افکار منفی می‌پردازد و به مخاطب کمک می‌کند تا بتواند ذهنیت و نگرش خود را برای بهبود کیفیت زندگی تغییر دهد.

درباره کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی

کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی نوشته جنیفر ان. اسمیت، به بررسی تأثیر افکار منفی بر زندگی فردی و نحوه مقابله با آن‌ها پرداخته است. در این اثر، اسمیت به خوانندگان نشان می‌دهد که چگونه افکار منفی می‌توانند به عادات روزمره و نگرش کلی ما به زندگی نفوذ کنند و در نهایت بر سلامت روان، روابط و دستاوردهای ما تأثیر منفی بگذارند. او معتقد است که با شناسایی الگوهای فکری منفی و تغییر آن‌ها می‌توان به یک سبک زندگی مثبت‌تر و سالم‌تر دست یافت.

کتاب با تمرکز بر موضوعاتی چون تغییر نگرش، شناخت ذهنیت منفی و استفاده از روش‌های روان‌شناختی برای تقویت افکار مثبت، ابزارها و تکنیک‌هایی را برای کمک به مخاطبان ارائه می‌دهد. اسمیت در این کتاب به روش‌های مختلفی همچون شناسایی افکار مخرب، ارزیابی ریشه‌های آن‌ها، و جایگزینی الگوهای فکری منفی با افکار مثبت اشاره می‌کند. او توصیه‌هایی عملی و کاربردی برای بهبود دیدگاه‌ها، کاهش نگرانی‌ها و استرس‌های بی‌مورد و تقویت خودشناسی ارائه می‌دهد.

جنیفر ان. اسمیت نویسنده و پژوهشگری است که در زمینه روان‌شناسی و موضوعات مربوط به بهبود فردی و مثبت‌گرایی فعالیت می‌کند. آثار او عموماً بر روش‌های کاربردی و قابل‌دسترس برای مقابله با چالش‌های روانی و رفتاری تمرکز دارد. اسمیت معتقد است که تغییر در سبک زندگی، ابتدا با تغییر در طرز فکر و نگرش فرد آغاز می‌شود. او در این کتاب تأکید می‌کند که افکار منفی نه‌تنها باعث کاهش انرژی و انگیزه می‌شوند، بلکه می‌توانند سلامت روان و اعتماد به نفس افراد را نیز تحت تأثیر قرار دهند. او با ارائه تمرین‌ها و فعالیت‌های مختلف، از مخاطبان می‌خواهد که به‌تدریج عادات منفی را کنار بگذارند و به سمت نگرش‌های مثبت حرکت کنند.

کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال بهبود کیفیت زندگی و کاهش افکار منفی خود هستند. همچنین برای کسانی که علاقه‌مند به خودشناسی و توسعه فردی هستند، این کتاب می‌تواند مفید و کاربردی باشد. کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی به‌نوعی یک راهنمای عملی برای افرادی است که به دنبال بهبود نگرش خود و رهایی از افکار منفی هستند و می‌خواهند سبک زندگی خود را با تغییر در طرز تفکر ارتقا دهند.

بخشی از کتاب منفی نگری و تغییر سبک زندگی

«ما در ارزیابی و تجزیه و تحلیل محتوای ذهنیت خود، بیشتر از آنچه که باید به واقعیت‌های موجود توجه کنیم و به بررسی حقیقت مسائل و رویدادهای پیرامون خود بپردازیم، بیشتر به نداهای منفی درونمان گوش فرا می‌دهیم و هدایت رفتارهای خود را به ناخشنودی‌ها و دلزدگی‌های افکار و احساساتمان می‌سپاریم و برای برخی افراد چنین نداهای درونی آنچنان استمرار می‌یابند که به یک عادت تبدیل می‌شود یعنی فقط به تصورات و جریاناتی که جنبه منفی و آزار دهنده دارند، توجه می‌کنند و همین امر مانع درک و دریافت واقعیت‌ها می‌شود، همین نادیده گرفتن و اجتناب از درک واقعیت‌ها، موجب رشد و گسترش افکار منفی و غیرواقعی می‌شود. در واقع، وقتی این نوع نداها در نگرش‌ها بتدریج بر افکار و احساس ما مستولی شدند، رفتار ما را نیز کنترل و هدایت می‌کنند.

مطمئناً اینگونه نگریستن به زندگی و هدایت سکان کشتی زندگی به امواج سهمگین افکار منفی، نه تنها خلاف سرشت و طبیعت انسان است، بلکه در تعارض با ثبات و آرامشی که بشر برای زندگی خود ترسیم کرده است، می‌باشد. در واقع، اگر نگاهی دقیق‌تر به آشفتگی‌های درونی و بیرونی خود کنیم، در خواهیم یافت که این نابسامانی و درهم تنیدگی‌ها ناشی از عدم شناخت و تفکیک جنبه‌های مثبت و منفی افکار، احساسات و عواطف از یکدیگر بوده است و تا زمانی که بیشترین تمرکز ما بر روی جنبه‌های منفی و ناخوشایند افکارمان باشد و قادر نباشیم آنها را شناسایی، کنترل و مهار کنیم و نسبت به هر مسئله و موضوعی نتوانیم آزادانه و بدون هیچ‌گونه محدودیت و فشاری بیندیشیم، هیچگاه روی آرامش را نخواهیم دید.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است