معرفی و دانلود کتاب چندزبانگی pdf + خلاصه رایگان

کتاب چندزبانگی

درک تنوع زبانی

۴.۳(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب چندزبانگی

کتاب چندزبانگی نوشتهٔ جان ادواردز و ترجمهٔ شیرین وافری و امیر قربان پور است. نشر بوی کاغذ (بوکا) این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب چندزبانگی

کتاب چندزبانگی مروری کوتاه و در عین حال جذاب و مؤثر از چندزبانگی و مضامین و پیامدهای اجتماعی ـ فرهنگی آن را ارائه می‌دهد. این اثر ما را به حوزه‌های پیچیدۀ روان‌شناختی و اجتماعی مرتبط با تعلق گروهی سوق می‌دهد که برجسته‌ترین و جالب‌ترین آنها به لحاظ تاریخی وابستگی‌های قومی و ملی هستند.

خواندن کتاب چندزبانگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران جامعه‌شناسی و زبان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چندزبانگی

«زبان‌ها و فرهنگ‌های آنها، پدیده‌هایی پویا، و نه ایستا، هستند. با تغییر شرایط در طول زمان، انتظار توسعه و دگرگونی آنها طبیعی است. زبان‌ها همچنین دائماً با گونه‌های همسایۀ خود در تماس هستند: آنها بر برخی گونه‌ها تأثیر می‌گذارند و از برخی دیگر تأثیر می‌پذیرند».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چندزبانگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچندزبانگی
عنوان دیگردرک تنوع زبانی
عنوان در زبان مبدأMultilingualism: Understanding Linguistic Diversity
موضوعجامعه‌شناسی، زبان‌شناسی
نویسندهجان ادواردز
مترجمشیرین وافری، امیر قربان پور
انتشاراتنشر بوی کاغذ (بوکا)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۱۲/۲۹
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.