کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK)
معرفی کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK)
کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK) نوشتۀ انستیتو مدیریت پروژه آمریکا با ترجمۀ سعید یوسفی و میلاد کرمانشاهی در انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.
درباره کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK)
پیکرۀ دانش مدیریت پروژه شامل شیوههای مرسوم اثباتشدهای است که بهطور گسترده استفاده میشوند و نیز شیوههای نوآورانهای که در حرفۀ مدیریت پروژه به کار گرفته میشوند. مدیریت پروژه یکی از حوزههای مهم مدیریت است که امروز بیش از پیش در کشور و در جهان مورد توجه قرار گرفته است. ظهور سازمانهای پروژهمحور و اهمیت پروژهها در تحقق اهداف و ارزش کسبوکار موجب شده است تا مدیریت پروژه و استقرار فرآیندهای آن از الزامات توفیق کسبوکارها تلقی شود. در این مسیر، استانداردها و روشهای مورد اقبال جهانی در این حوزه، رهگشای سازمانها و پروژهها در جاریسازی اصول و دامنههای عملکردی مدیریت پروژه است.
کتاب راهنمای پیکرۀ دانش مدیریت پروژه (PMBOK)، زیرمجموعهای از پیکرۀ دانش مدیریت پروژه را شناسایی و معرفی میکند که بهعنوان شیوههای مناسب، مورد تأیید عموم قرار گرفته است. این راهنما منحصر به رشتۀ تخصصی مدیریت پروژه است. این کتاب، جزئیات بیشتری در مورد مفاهیم کلیدی، روندهای نوظهور، ملاحظات مربوط به سفارشیسازی فرایندهای مدیریت پروژه و اطلاعاتی در مورد چگونگی بهکارگیری ابزارها و تکنیکها در پروژهها ارائه کرده است. کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK) بهعنوان یک مرجع در میان شیوههای کارآمد مدیریت پروژه به شمار میآید.
کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK) در ۴ فصل تدوین شده است. عنوان فصلهای آن عبارتاند از: فصل ۱: مقدمه؛ فصل ۲: حوزههای عملکرد پروژه؛ فصل ۳: سفارشیسازی؛ فصل ۴: مدلها، روشها و دستیافتهها.
خواندن کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به مدیران و متخصصان مدیریت پروژه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK)
«با پیشرفت علم و تکولوژی و پویایی سریع و جهش غیرقابلباور در محیطهای کسبوکار، سازمانهای بسیاری با پیچیدگیها، تهدیدها و البته فرصتهای زیادی مواجه شدهاند. بسیاری از سازمانها در محیطهای بهشدت رقابتی دنیا، در جستوجوی رویکردها و سازوکارهای مؤثر برای غلبه بر چالشهای پیشرو و افزایش توانمدیهای سازمانی هستند. در این بین، پروژهها در رشد و توسعۀ کشورها، و البته سودآوری شرکتهای انجامدهندۀ آنها، نقش انکارناپذیری دارند و از هر رویکرد سازمانی برای رسیدن اهداف پروژهها استقبال میشود.»
حجم
۲٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۶۲ صفحه
حجم
۲٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۶۲ صفحه