کتاب ایده های بی رقیب
معرفی کتاب ایده های بی رقیب
کتاب الکترونیکی ایده های بی رقیب نوشتۀ نرگس حیدردوست است و انتشارات مهرآوین آن را منتشر کرده است. کتاب ایده های بی رقیب، تکنیگهای مختلف خلاقیت و ایدهپردازی را به مخاطب معرفی میکند.
درباره کتاب ایده های بی رقیب
کتاب ایده های بی رقیب شما را راهنمایی میکند تا در دنیای مدیریت و کسب و کار با استفاده از تکنیکهای مختلف خلاقیت و ایدهپردازی، از رقبا پیشی بگیرید. از روشهای نوین تحلیل ایده تا راهکارهای نوآورانه برای مواجهه با چالشهای کسب و کار، همه چیز در این کتاب گنجانده شده است. در کتاب ایدههای بیرقیب با مفاهیم جدیدی در مدیریت و کسب و کار آشنا خواهید شد که به شما کمک میکند: استراتژیهای نوآورانه را برای رشد کسب و کار خود اعمال کنید. ذهن خلاق خود را بیشتر بشناسید و توانایی ایدهپردازی خود را تقویت کنید. با رهبری درست از خلاقیت کارکنانتان استفاده کنید. اگر میخواهید به عنوان یک رهبر یا کارآفرین خلاق، بهترین و جدیدترین روشها را برای کسب و کار خود اعمال کنید، کتاب ایدههای بیرقیب یک راهنمای اساسی برای شماست.
خواندن کتاب ایده های بی رقیب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که کسب و کار شخصی خود را مدیریت میکنند مناسب است.
بخشی از کتاب ایده های بی رقیب
«بیشتر ما در جلسات طوفان فکری شرکت داشتهایم. استفاده از این جلسات برای خلق ایده و رسیدن به راهحلهای خلاقانه بسیار رایج است. اما اغلب وقتها در حین این جلسات اتفاق خاصی میافتد؛ اعضای اصلی و کلیدی تیم ایدههایشان را مطرح میکنند، همه در مورد همان ایدهها وارد بحث میشوند و به اتفاق نظر جمعی میرسند؛ بدون این که انبوهی از ایدههایی که میشد توسط اعضای مختلف تولید شود را بررسی کنند.
این اتفاق از اشکالات جلسههای طوفان فکری است. ممکن است بعضی از اعضا به خاطر خجالتی بودن یا ترس از اینکه بقیه از ایدهیشان خوششان نیاید، حرف نزنند. برخی دیگر شاید به طور کل ساکت بمانند؛ چرا که میترسند ایدههایشان زیادی شوکآور یا جسورانه باشد. کسانی که شخصیت مستحکمتری دارند بر ایدههای خودشان پافشاری کرده و بدون اینکه به نظرات دیگران توجهی داشته باشند از حرف خودشان دفاع میکنند. افراد محافظهکار هم ترجیح میدهند فقط پیشنهادات کمخطر بدهند.
بله، طوفان فکری برای ترغیب افراد به تفکر در مورد مسائل خیلی مفید است. اما اگر مشکلی مثل مورد بالا برایتان پیش آمد چگونه باید با آن مواجه شوید؟ اینجاست که تکنیک ذهن نویسی وارد میدان میشود؛ فرآیندی که اجازه میدهد تک تک اعضا بدون احساس خطر در تولید ایده مشارکت کنند. با این روش، میشود راهحلهای بالقوه بسیار بیشتری نسبت به طوفان فکری سنتی پیدا کرد.
علت چیست؟ یکی از دلایل این است که در جلسات سنتی طوفان فکری، در آن واحد فقط یک نفر اجازه صحبت دارد. تا زمانی که حرف یک نفر تمام شود و گروه هم درباره آن بحث کنند، بیشتر اعضا ایدههایشان را تغییر داده، آنها را بیخیال شده یا به کلی فراموششان کردهاند. این اتفاق « انسداد (Blocking)» نام دارد و میتواند باعث کاهش بازدهی و خلاقیت در جلسه شود. ذهن نویسی به رفع این مشکل کمک میکند.
در این فصل، ابتدا نشان میدهیم که ذهن نویسی چیست. سپس دربارهی نحوهی استفاده از آن در گروه خودتان توضیحاتی ارائه خواهیم کرد...»
حجم
۸۵۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه
حجم
۸۵۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه