دانلود و خرید کتاب چطور معروف شدم جون بوئر ترجمه فرح بهبهانی

کتاب چطور معروف شدم

نویسنده:جون بوئر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چطور معروف شدم

کتاب الکترونیکی چطور معروف شدم نوشتهٔ جون بوئر با ترجمهٔ فرح بهبهانی در انتشارات علمی و فرهنگی چاپ شده است. این کتاب داستان دختری نوجوان به نام فاستر را روایت می‌کند که با پختن مافین‌های خوشمزه، سعی در غلبه بر مشکلات زندگی دارد.

درباره کتاب چطور معروف شدم

چطور معروف شدم (Close to Famous) رمانی است که در سال ۲۰۱۱ منتشر شده و داستان فاستر مک‌فی، دختری ۱۲ساله را دنبال می‌کند که رویای تبدیل شدن به یک سرآشپز معروف را در سر دارد. او به همراه مادرش، رین، به شهر کوچک کولینزویل در ویرجینیای غربی نقل مکان می‌کند تا از گذشتهٔ دشوار خود فرار کنند. فاستر با پختن مافین‌ها و کیک‌های خوشمزه، تلاش می‌کند تا بر چالش‌های زندگی جدیدش غلبه کند و در این مسیر با افرادی آشنا می‌شود که به او در دستیابی به اهدافش کمک می‌کنند.

این کتاب به موضوعاتی مانند غلبه بر ترس‌ها، دنبال کردن رویاها و اهمیت دوستی و حمایت متقابل می‌پردازد. فاستر با وجود مشکلاتی مانند بی‌سوادی و مواجهه با خاطرات تلخ گذشته، با اراده و پشتکار سعی در بهبود زندگی خود دارد. داستان نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با امید و تلاش، بر موانع غلبه کرد و به اهداف دست یافت. چطور معروف شدم جوایزی را کسب کرده است، از جمله جایزهٔ اسکات اودل برای داستان تاریخی در سال ۲۰۱۱. همچنین این کتاب در فهرست‌های مختلفی به‌عنوان یکی از بهترین کتاب‌های نوجوانان قرار گرفته است.

کتاب چطور معروف شدم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستان‌های الهام‌بخش دربارهٔ غلبه بر مشکلات و دنبال کردن رویاها علاقه‌مند هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب چطور معروف شدم

«سعی می‌کنم توی ذهنم تصویری از ممفیس ثبت کنم تا بتوانم ازش خداحافظی کنم، ولی فکرم بیشتر به چیزهایی می‌رود که فوری فراموش می‌کنم، مثل جانی جو بگر که بهم گفت خنگ‌ترین دختر کلاس ششم هستم، مثل خانم ریتر۵ که باهاش هم‌عقیده بود، مثل خانم کلمنت پرویس صاحب‌خانه‌مان که از مامانم درس آواز می‌گرفت و صدایش مثل یک سگ زخمی بود، ولی سر موقع پولش را می‌داد و باهاش کنار می‌آمدیم.

ولی گریس‌لند هم بود، جایی که الویس واقعی زندگی می‌کرد. آن خانه یک قصر است، باید هم باشد. چون مردم به الویس پرسلی می‌گویند سلطان راک‌اندرول. یک باغ خیلی بزرگ است با گل‌های قشنگ و فواره‌های زیاد. هاک یک‌بار من را برد آن‌جا. طوری راه می‌رفت که انگار خانهٔ خودش بود. مشکل هاک این است که فکر می‌کند واقعاً الویس است، ولی ما را به این دلیل تعقیب نمی‌کند.

یک مافین شکلاتی از جعبهٔ بپز و ببر خودم برمی‌دارم و یک گاز می‌زنم. کمی آرد ذرت قاطیش کردم و تُرد شده. درست کردن این مافین را از ماریتا مورنینگ استار یاد گرفته‌ام، که ملکهٔ مافین شکلاتی ممفیس است. مامان می‌گوید آدم نمی‌تواند بنشیند و صبر کند تا چیزهای خوب بیایند سراغش، باید برود بیرون و تلاش بکند.»