کتاب مبانی فن آوری بسته بندی، کارتن و مقوا
معرفی کتاب مبانی فن آوری بسته بندی، کارتن و مقوا
کتاب مبانی فن آوری بسته بندی، کارتن و مقوا بهقلم والتر سرکا از مجموعهٔ ماهنامه صنعت بسته بندی با ترجمهٔ هاشم حبیبی و رضا نورائی را انتشارات هیراد منتشر کرده است. این کتاب به توضیح و تشریح فرایند چاپ انواع کاغذ و مقوا و صنعت بستهبندی میپردازد.
درباره کتاب مبانی فن آوری بسته بندی، کارتن و مقوا
اولین برخورد ما با یک محصول فیزیکی، ازطریق بستهبندی آن است. برخوردی که نوع مواجهه و معاشرت ما با یک محصول را شرح میدهد و میتواند مسیر آشنایی و تجربهٔ ما از استفاده از آن را تحتتأثیر قرار دهد. اما چند درصد از مردم جامعه بهطور دقیق از روند چاپ و فرایندهای آن مطلع هستند و اصول و مبانی آن را میشناسند؟ کتاب حاضر که بهقلم والتر سُرُکا، از اساتید و پیشکسوتهای صنعت چاپ در آمریکا به رشتهٔ تحریر درآمده، منبع مناسبی برای آشنایی با صنعت چاپ و دشواریها و چالشهای آن است.
خواندن کتاب مبانی فن آوری بسته بندی، کارتن و مقوا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به صنعت چاپ و کاغذ از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب مبانی فن آوری بسته بندی، کارتن و مقوا
«کاغذ و مقوا
منابع و آمادهسازی الیاف (Fiber)
کاغذ بهعنوان یک ورقهٔ درهمتنبیده و یا مالیده تعریف میشود که معمولاً از الیاف گیاهی تشکیل شده است. الیاف بهدستآمده از کهنهٔ پارچه (نخ)، باگاس (نیشکر) پنبه و نی بهعنوان منابع تجاری ساخت کاغذ به کار رفتهاند. کاغذهای جدید تقریباً تنها از الیاف سلولزی بهدستآمده از چوب ساخته میشوند. صنعت کاغذسازی اصطلاحات معین معدودی دارد. بهطور مثال، مقوا و کاغذ Cardboard(مقوای کارتی) Boxboard (مقوای جعبه) Paperboard (کارتن Cartonboard) همگی اصطلاحاتی هستند که برای توصیف کاغذ نوع سنگینتر به کار میروند. کاغذ و مقوا اصطلاحات غیرمشخصی هستند که میتوان آنها را هم به ضخامت ماده و هم به وزن آن نسبت داد. سازمان بینالمللی استاندارد (ISO) عنوان میکند که مادهای با وزن بیش از ۲۵۰ گرم بر هر مترمربع را مقوا مینامیم. ضوابط ایالات متحده مادهای را مقوا می نامد که ضخامت آن بیش از ۳۰۰ میکرومتر باشد. خواص کاغذ و مقوا به متغیرهای بسیار زیادی بستگی دارد. برای شناخت محصولات کاغذی بهتر است ابتدا منبع الياف، روش استخراج و آمادهسازی الیاف برای کاغذسازی، ماشین بهکاررفته برای ساخت کاغذ و عملیاتی که بر روی کاغذ انجام شده را بشناسیم.»
حجم
۱۷٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۱۷٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه