کتاب آشنایی با تقویت کننده های ترانزیستوری BJT
معرفی کتاب آشنایی با تقویت کننده های ترانزیستوری BJT
کتاب آشنایی با تقویت کنندههای ترانزیستوری BJT نوشتۀ آرام قادری در انتشارات نگاران سبز به چاپ رسیده است.
درباره کتاب آشنایی با تقویت کننده های ترانزیستوری BJT
یکی از قطعات پرکاربرد در الکترونیک، ترانزیستور است. ترانزیستور بهعنوان سوییچ، تقویتکننده و تثبیتکننده ولتاژ و نوسانساز در مدارهای الکترونیکی کاربرد دارد. ترانزیستورها در چند گروه اصلی تقسیمبندی میشوند که یکی از آنها ترانزیستور BJT است. کاربرد اصلی یک BJT تقویت جریان است و به دیگر BJT ها اجازه میدهد تا به عنوان تقویتکننده یا سوئیچ برای تولید و کاربرد گسترده در تجهیزات الکترونیکی از جمله تلفن های همراه، کنترل صنعتی، تلویزیون و فرستنده های رادیویی استفاده شوند. ترانزیستورهای پیوند دوقطبی که بهعنوان BJT شناخته میشوند، همچنین میتوانند بهعنوان تقویتکننده، فیلتر، یکسوکننده یا رکتیفایر، نوسانساز یا اسیلاتور یا حتی کلید استفاده شوند.
کتاب آشنایی با تقویتکنندههای ترانزیستوری BJT در ۳ فصل، مطالب اولیه و پایه دربارۀ این نوع تقویتکننده را تشریح کرده است. عنوان فصلهای آن عبارتاند از:
فصل ۱: آشنایی با تقویتکنندههای ترانزیستوری BJT
فصل ۲: خصوصیات تقویتکنندهها
فصل ۳: تقویتکنندههای توان
خواندن کتاب آشنایی با تقویت کننده های ترانزیستوری BJT را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دانشجویان و مطالعهکنندگان کتابهای برق و الکترونیک پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آشنایی با تقویت کننده های ترانزیستوری BJT
«ترانزیستورها و پارامترهای آن در این فصل که عوامل اصلی و عنصر فعال در تقویتکنندهها هستند شرح داده میشود؛ این فصل جهت آماده نمودن ذهن مخاطبان برای ارائه فصلهای بعدی است. ترانزیستورها یکی از اصلیترین تراشههای الکترونیکی و قلب تپنده مدارهای الکترونیکی هستند. ترانزیستور یک قطعه نیمههادی برای تقویتکنندگی، کنترل و تولید سیگنال الکتریکی است. ترانزیستورها قطعات فعال مدارهای مجتمع الکترونیکی هستند که قابلیتهای فرواوانی دارند. یک مدار مجمتمع بسته به نوع و ساختار آن از میلیونها ترانزیستور تشکیل میشود. ترانزیستور عنصری است که از مواد نیمهرسانا با پایه سیلیسیم و ژرمانیم ساخته میشود و در دستهبندی قطعات حالت جامد قرار دارد.»
حجم
۵٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۶۶ صفحه
حجم
۵٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۶۶ صفحه