کتاب آموزش زبان عبری
معرفی کتاب آموزش زبان عبری
کتاب آموزش زبان عبری نوشتۀ سید هادی شهیدی فیاض و منصور خداکرمی در انتشارات میراث ماندگار به چاپ رسیده است. این کتاب با روش مکالمهای، زبان عبری را در سطح مبتدی آموزش میدهد.
درباره کتاب آموزش زبان عبری
کتاب آموزش زبان عبری، کتابی با محتوای آموزشی و با هدف یادگیری مقدماتی زبان عبری نوشته شده است. زبان عبری یک زبان طبیعی از زبانهای سامی است و به خانوادهٔ زبانهای آفریقایی آسیایی تعلق دارد. عبری تنها زبان باقیمانده از زبانهای کنعانی و تنها نمونهٔ موفق احیای یک زبان مرده است.
در کتاب آموزش زبان عبری، یک معرفی دربارۀ روش آموزش و معرفی زبان و فرهنگ عبری، ۱۰ درس حاوی گفتوگوهای کوتاه و کاربردی، ۱۴ درس حاوی لغات پرکاربرد بههمراه تصویر و صرف افعال آمده است. این مجموعه کمک میکند تا خواننده همانند کودکی که در حال باز کردن زبان است چگونگی ادای واژهها را یاد بگیرد و تکرار کند. محتوای عبری کتاب با تلفظ فارسی و حرکتگذاری مناسب در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است که آموزش گرامر و دستور زبان عبری، جز در مواردی اندک در این کتاب نیامده است. این کتاب، گزینۀ مناسبی برای کسانی است که میخواهند بهصورت خودخوان با مقدمات زبان عبری آشنا شوند.
خواندن کتاب آموزش زبان عبری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای زبانشناسی بهویژه مبتدیان علاقهمند به یادگیری زبان عبری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آموزش زبان عبری
«اسرائیلیان عقیده دارند ده سبط از اسباط دوازده گانه بنی اسرائیل پس از سقوط دولت افراییم، از بین رفتند و دولت یهودیان و سبط یهودا پس از سقوط دولت یهودیان به عنوان برده به بابل منتقل شدند؛ بنابراین بین یهودی و بنی اسرائیلی از نظر یهودیان تفاوت وجود دارد. پس از این تاریخ و نابودی دولت های یهودیان و مهاجرت عده ای از آنان، این قوم در محاورات روزانه خویش به زبان آرامی سخن می گفتند و زبان عبری فقط به عنوان زبان تورات مقدس در نیایش های دینی استفاده میشد. به مرور خاخام های یهدی زبان عبری کهن را به کمک آرامی، احیا نمودند. از این زبان با عنوان زبان عبری میانه (یهودی) یاد میشود. عده ای از محققین زبان عبری کتاب مقدس را متعلق به همین دوران زبانی میدانند. گفته شده که یهودیان برای احیای زبان عبری از زبان آرامی استفاده نمودند و با کمک زبان آرامی که زبان رایج در منطقه میان رودان بود، توانستند زبان خویش را احیا نمایند. البته آنان از زبان پارسی میانه نیز اندکی وام گرفتند. پس از ظهور اسلام، دانشمندان اسلامی اقدام به نوشتن کتب بسیاری در علم صرف و نحو و لغات ادبیات عرب نمودند و زبان عربی بسیار پیشرفت نمود.»
این کتاب به عنوان خودخوان نوشته شده است که اگر کسی مطالعه اندکی درباره آموزش زبان عبری داشته باشد میتواند بخواند و بفهمد و برای آموزش بهتر به استاد نیاز دارد. با مطالعه و آموزش از روی این کتاب، از خیلی
این کتاب رو من خریدم. خیلی پُرمحتوا و عالی هست. توصیه میکنم شما هم بخرید.