معرفی و دانلود کتاب روشنگری pdf + خلاصه رایگان

کتاب روشنگری

قدم اول

۴.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب روشنگری

کتاب روشنگری نوشتهٔ لوید اسپنسر و ترجمهٔ مهدی شکیبانیا است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب از مجموعهٔ «قدم اول» این نشر است.

درباره کتاب روشنگری

لوید اسپنسر در کتاب روشنگری که با تصویرسازی‌های «آندرژ کروز» منتشر شده، ابعاد مختلف عصر روشنگری را به زبانی ساده شرح داده است. عصر روشنگری به دورانی در قرن‌های ۱۸ و ۱۹ میلادی اطلاق می‌شود. در این دوران، روشنگرانِ سراسر اروپا در تلاش برای تبیین نظمی نو بودند که در آن، تمامی روابط انسانی، همبستگی‌های اجتماعی و سیاسی و ارتباط انسان‌ها با قدرت‌های غالب جامعه یعنی دولت و مذهب بازتعریف شود. کتاب «روشنگری» (قدم اول) برای آشنایی با روندها، ساختارها و مفاهیمی است که دانشمندان و فلاسفه‌ای که در این دوران می‌زیستند، به کار گرفتند تا رازهای سربه‌مهر طبیعت را بگشایند و به انقیاد بشریت درآورند.

خواندن کتاب روشنگری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران فلسفهٔ مدرن و تمام کسانی که می‌خواهند با مفهوم روشنگری آشنا شوند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روشنگری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروشنگری
انتشاراتانتشارات شیرازه کتاب ما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۲/۰۹
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه قدم اول

نظری برای کتاب ثبت نشده است.