معرفی و دانلود کتاب افلاطون pdf + خلاصه رایگان

کتاب افلاطون

قدم اول

۴.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب افلاطون

کتاب افلاطون نوشتهٔ دیو رابینسون و ترجمهٔ مصطفی یونسی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «قدم اول» این نشر است.

درباره کتاب افلاطون

دیو رابینسون افلاطون را بزرگ‌ترین فیلسوف تمامی اعصار به شمار آورده است. او در کتاب افلاطون بر این نکته تأکید کرده است که افلاطون، معاصران آتنی خود را به پاسخ‌گویی به پرسش‌هایی وادار کرد که امروزه آن‌ها را پرسش‌های بنیادین فلسفی می‌نامیم. افلاطون این مکالمات و پرسش و پاسخ‌ها را به‌شکلی بدیع، ثبت و ضبط کرده است. کتاب افلاطون، قدم اول برای شناخت فیلسوفی است که در تمامی حوزه‌ها از اقتصاد و ریاضیات گرفته تا طبیعتِ دانش و ذاتِ واقعیت و اخلاق و سیاست، عقایدی منحصربه‌فرد داشت.

خواندن کتاب افلاطون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران فلسفهٔ کلاسیک و علاقه‌مندان به مطالعهٔ زندگی‌نامه و اندیشه‌های افلاطون پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افلاطون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:افلاطون
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قدم اول

Mephisto
۱۴۰۵/۰۱/۲۵

کاملا برای افرادی که میخوان به تازگی با افلاطون آشنا بشن مناسبه. نه تخصصی خالصه نه پیش پا افتاده تازه، قرار نیست فقط درباره خود افلاطون یاد بگیرید. تو این کتاب با تک تک آثار افلاطون، دوره زندگیش ، سقراط، سوفسطائیان ،...بیشتر