تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب تاریخ بنگاه داری (جلد دوم)
معرفی کتاب تاریخ بنگاه داری (جلد دوم)
کتاب «تاریخ بنگاهداری (جلد دوم)» نوشتهٔ جفری جونز و جاناتان زیتلین است که توسط محمدرضا فرهادیپور به فارسی ترجمه شده و توسط انتشارات شیرازه کتاب ما منتشر شده است. این کتاب به بررسی تاریخ کارکردهای درونی شرکتها و تعامل آنها با جامعه میپردازد و نقش بنگاهها را بهعنوان نهادهایی اجتماعی در تحولات اقتصادی و فرهنگی تحلیل میکند.
درباره کتاب تاریخ بنگاهداری (جلد دوم)
کتاب تاریخ بنگاهداری (جلد دوم) منابع معتبر دربارهٔ تاریخچهٔ و تحول بنگاههای اقتصادی است. این کتاب با گردآوری مطالب و دیدگاههای کارشناسان برجسته، سیر تکامل شرکتها و سازمانهای تجاری را در طول زمان به تصویر میکشد. موضوع اصلی کتاب بررسی چگونگی شکلگیری، رشد و تغییر ساختار بنگاهها در دورههای مختلف تاریخی است و نشان میدهد که بنگاهها چگونه با تغییرات اقتصادی، اجتماعی و فناوری همگام شدهاند. کتاب علاوه بر پرداختن به ابعاد اقتصادی، به نقش بنگاهها در جامعه و تعامل آنها با دولت، فرهنگ و آموزش نیز توجه ویژهای دارد. در واقع، این اثر کمک میکند تا خواننده بهتر بفهمد که شرکتها و سازمانهای تجاری امروز چگونه شکل گرفتهاند و چه عواملی در موفقیت یا شکست آنها مؤثر بوده است. جفری جونز و جاناتان زیتلین همچنین نگاهی انتقادی به رویکردهای نظری گوناگون در تاریخنگاری اقتصاد دارند و دیدگاههایی از مکتبهای مختلف مانند اقتصاد نهادی، تاریخ تطبیقی و مطالعات فرهنگی را در هم میآمیزند. تاریخ بنگاهداری (جلد دوم) منبعی است که هم فهم عمیقتری از عملکرد شرکتها در گذشته ارائه میدهد و هم به درک بهتر شرایط امروز اقتصاد جهانی کمک میکند.
کتاب تاریخ بنگاهداری (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دانشجویان رشتههای مدیریت، اقتصاد و تاریخ کسبوکار، همچنین پژوهشگران حوزههای مرتبط، منبعی معتبر بهشمار میآید. اگر میخواهید سیر تحول و رشد بنگاههای اقتصادی را در بستر تاریخی بهصورت تحلیلی مطالعه کنید، این اثر را فراموش نکنید.