کتاب آلن بدیو
معرفی کتاب آلن بدیو
کتاب آلن بدیو نوشتهٔ مایکل جی. کلی و ترجمهٔ ابراهیم اسکافی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «قدم اول» این انتشارات است.
درباره کتاب آلن بدیو
آثار «آلن بدیو»، فیلسوف فرانسوی را میتوان در زمرهٔ رمان، شعر و اندرزنامههای سیاسی قرار دارد؛ آثاری که استدلالهای فلسفی را با نظریههای ریاضی همراه میکنند. حرف اصلی بدیو در آثارش این است که فلسفه همواره همان زندگینامهٔ خود فیلسوف است. کتاب آلن بدیو (قدم اول) برای شناخت و درک آرا و آثار نویسندهای است که همواره به سیاستِ رهاییبخش متعهد باقی ماند. برخی معتقدند که تمامی آثار بدیو در خدمتِ انگارهٔ جهانیِ اصالتِ زندگی جمعی هستند. آلن بدیو (Alain Badiou) در ۱۷ ژانویهٔ ۱۹۳۷ به دنیا آمد. او فیلسوف معاصر و چپگرای فرانسوی، نمایشنامهنویس، رماننویس، فعال سیاسی و استاد افتخاری بازنشسته در «اکول نرمال سوپریور» است. بدیو از اعضای حلقهٔ آلتوسر بود و بهعنوان یک فعال سیاسی در مبارزات برای آزادی الجزایر و جنبش می ۱۹۶۸ نیز شرکت داشت. از مهمترین آثار مکتوب این نویسنده که به پارسی هم ترجمه شدهاند میتوان اشاره کرد به کتابهای «احمد فیلسوف: نمایشنامههای کوتاه فلسفی برای جوانان، پیران و همه دیگر بیکاران»، «در ستایش ریاضیات: آلن بدیودر گفتگو با ژیل حائری»، «نشان دموکراتیک در کتاب حال و روز دموکراسی»، «در ستایش تئاتر: گفتگوی آلن بدیو و نیکولا ترونگ» و «فرضیه کمونیسم». کتابهایی درمورد این نویسنده و اندیشمند نوشته شده است که آنها هم به پارسی برگردانده شدهاند؛ همچون «بدیو/نویسنده» اثر «اد پلوث» با مترجمهٔ «امیر خراسانی» و «محمدعلی غزنوی» و با ویراستاری «سعید متین».
خواندن کتاب آلن بدیو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فلسفهٔ مدرن و علاقهمندان به مطالعهٔ زندگینامه و اندیشههای آلن بدیو پیشنهاد میکنیم.