کتاب راهنمای گام به گام رایتینگ تسک ۱ (آیلتس آکادمیک)
معرفی کتاب راهنمای گام به گام رایتینگ تسک ۱ (آیلتس آکادمیک)
کتاب راهنمای گام به گام رایتینگ تسک ۱ (آیلتس آکادمیک) نوشتهٔ محسن رحمانی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
خواندن کتاب راهنمای گام به گام رایتینگ تسک ۱ (آیلتس آکادمیک) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کتب آموزشی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای گام به گام رایتینگ تسک ۱ (آیلتس آکادمیک)
«کتاب گام به گام با رایتینگ تسک ۱ آیلتس اکادمیک برحسب تجارب نگارنده بعد از سالها فراگیری زبان انگلیسی در کشورهای مالزی و انگلستان و همچنین تدریس خصوصی زبان انگلیسی جهت اشنایی زبانآموز با چگونگی تجزیه، تحلیل و پاسخدهی به این بخش از آزمون آیلتس به رشته تحریر درآمده است.
آنچه باعت به نگارش درآمدن این اثر شد، سبک متفاوت و مبتنی بر گزارشدهی رایتینگ تسک ۱ آکادمیک به نسبت سایر بخشهای رایتینگ آکادمیک و جنرال آزمون آیلتس میباشد. در رایتینگ تسک ۱ آکادمیک برخلاف تسک ۲، زبانآموز با نمودارها، گرافها، جدولها، نقشهها و یا ترکیبی از آنها مواجه است که در این بخش زبانآموز نیازی به ارائه نظر شخصی ندارد و صرفاً باید به تجزیه و تحلیل چارتها و مقایسه و گزارشدهی دادهها بپردازد.
در این اثر از منابعی چون IELTS Foundation، Cutting Edge که در کشورهای انگلستان و مالزی تدریس میشود، بهرهمند شدهایم و همچنین از دیکشنریهای Longman، Oxford، Cambridge و درنهایت از Collins بهوفور استفاده شده است.
- در اثر پیش رو، شما در فصل ۱ با نمای کلی رایتینگ تسک ۱ آشنا میشوید.
- در فصل ۲ با چگونگی برنامهریزی و ساختار این بخش از آزمون برای پاسخ رایتینگ تسک ۱ آشنا میشوید.
- در بخش ۳ به گرامرهای مورد نیاز و بسیار مهم در رایتنیگ تسک ۱ بهصورت مختصر پرداخته شده است.
- در بخش ۴ شما وارد تجزیه و تحلیل انواع چارتها و نمودار میشوید. در این بخش نیازهای هر نمونه از گرافیک از جمله واژههای مورد نیاز، عبارات مهم و گرامر اختصاصی آن گرافیک بهتفصیل توضیح داده شده است.
- ازآنجاییکه هر نمودار یا چارتی دارای جهت اعم از صعودی، کاهشی یا نوسانی است، در بخش ۵ به روند چارتها پرداخته شده است که زبانآموز برای تفسیر روندها از چه تکنیکها، واژهها و گرامری بایستی استفاده کند.
- بخش ۶ دیگر فصل جذاب این اثر است؛ جایی که از چگونگی مقایسهی اعداد و دادهها سخن به میان آمده است که یکی از الزامات این بخش از آزمون میباشد و اساساً بدون قیاس دادهها، ممتحن قادر به دادن نمرهی بالا به زبانآموز نمیباشد.
- در بخش ۷ بهطور اختصاصیتر با ارائه واژگان و عبارات مهم به اهمیت تضادها و مقایسهها در تفسیر چارتها پرداخته شده است.
- بخش ۸ به چگونگی نوشتن اعداد و تاریخها اشاره شده است که حتماً توصیه میشد این بخش جدی گرفته شود؛ چراکه در تسک ۲ هم میتواند کمکیار شما باشد.
- و اما در بخش ۹ عبارات مهم و روتین که در کل کتاب استفاده شده، بهصورت فصلی مجزا برای دسترسی آسانتر در نظر گرفته شده است . درنهایت نیاز به یادآوری است که در این اثر نگارنده بهدنبال تهیهی اثری برای چگونه پاسخدادن به رایتینگ تسک ۱ بوده است، نه ارائه نمونههای رایتینگ.
نکتهی حائز اهمیت دیگر درخصوص فصل اول کتاب است که برای درک و فهم بهتر از رایتینگ تسک ۱ آکادمیک، چکیدهای به زبان فارسی خدمت شما ارائه گردیده است که البته باقی فصول به همان زبان انگلیسی میباشد».
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۱ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۱ صفحه