کتاب دریچه ای رو به بهتر اندیشیدن
معرفی کتاب دریچه ای رو به بهتر اندیشیدن
کتاب دریچه ای رو به بهتر اندیشیدن نوشتهٔ تیبو موریس و ترجمهٔ تیبو موریس است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی ۱۰۰ پیش فرض ذهنی نادرست که از شکوفایی استعدادها جلوگیری میکنند و ارائه راهکارهای مقابله با آنهاست.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب دریچه ای رو به بهتر اندیشیدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب دریچه ای رو به بهتر اندیشیدن
«در بسیاری از موارد، آنچه مانع پیشرفت شما در زندگی میشود، تصوّرات نادرست و پیشفرضهای غلطی است که دربارۀ خود دارید.
همۀ ما باورهای خاص خود را داریم که تعیینکنندۀ جهتگیریهای ما در زندگی هستند. این باورها نقش پررنگی در شکلگیری احساسات و رفتارهای ما دارند و بر میزان موفقیت و خوشبختی ما اثر میگذارند.
وقتی چیزی را بهعنوان واقعیت میپذیریم و به آن معتقد میشویم، در ضمیر ناخودآگاهمان ذخیره میگردد. ناخودآگاهِ ما از درست یا غلط بودن آن باور یا انگاره بیخبر است و آن را در موقعیتهای گوناگونی که پیش رو دارد، ملاک و معیار قرار میدهد.
در اینجا، ما به بررسی صدها نگرش، باور، و دیدگاهی که ممکن است مانع شما در ایجاد زندگی موردنظرتان شوند، میپردازیم و در مورد چگونگی این دیدگاهها و اینکه چگونه بین شما و اهدافتان قرار میگیرند، بحث خواهیم کرد؛ همچنین، راهحلهای مقابله با آنها را بررسی میکنیم.
من این دیدگاهها را به چندین دسته تحتعنوان «فرضیات تغییرپذیر» طبقهبندی کردهام. این موارد، عمیقاً عقاید ریشهای هستند که بسیاری از عقاید تحلیلکنندة قدرت را تحتالشعاع خود قرار میدهند. فرضیات تغییرپذیر، موارد زیر را دربرمیگیرند:
من توانایی کافی ندارم: این عقیده وجود دارد که تواناییهای من در بسیاری از موارد کافی نیست.
من همهچیز را به حد کافی دوست ندارم: این عقیده وجود دارد که من دارای کمبود منابع هستم؛ بهطور مثال: زمان، پول و موارد دیگر و همچنین منابعی که برای همه به حد کافی وجود ندارند.
من ضعیف هستم: در این مورد صحبت میکند که شما چه کسی هستید و آنچه انجام میدهید، مهم نیست.
من بردة احساساتم هستم: زمانی به وجود میآید که شما احساسات خود را بیشازحد شناخته باشید و اجازة کنترل خود را به آنها میدهید.
من برتر از دیگران هستم: زمانی پیش میآید که شما خود را بالاتر از افراد دیگر میبینید.
دیگران برتر از من هستند: زمانی به وجود میآید که شما خود را پایینتر از دیگران میبینید.
من خودآگاهی دارم: این عقیده وجود دارد که شما خود را بهخوبی میشناسید و در حقیقت، بسیاری از تفکرات خود را نمیپذیرید.
موفقیت، سخت و از کنترل من خارج است: این حقیقت وجود دارد که موفقیت تا حدودی برای شما غیرقابل دسترسی است؛ چراکه با کمبود منابع مواجه هستید و مواردی چون استعداد، پول و نظیر اینها تغییرناپذیرند و در بسیاری از موارد، بیش از آنچه تصور کنید، روی شما تأثیر میگذارند و شناخت آنها مهم بوده و باید با تصورات نیروبخش بیشتری جایگزین شوند.
درک فرضیات
پیش از آنکه هرکدام از فرضیات را بهصورت جزءبهجزء بررسی کنیم، بهتر است ابتدا در مورد ماهیت فرضیات صحبت کنیم.
این فرضیات در اصل، عقایدی هستند که ما آنها را در مورد خود و جهان اطرافمان درست میدانیم؛ خواه درست یا نادرست باشند. در مقابل، آنچه به آن اعتقاد داریم، بازتابی از عملکردمان است و میتواند تعیینکنندة نتایج در عرصههای مختلف زندگیمان باشد. یکی از دلایل مواجهه با مشکل در طراحی زندگی موردنظرمان، قدرت زیادی است که در تحلیل فرضیات نادرست یا ناکافی داریم.
مجموعهای از فرضیاتی که مدل واقعی را برای ما به وجود میآورند، میتوانند به ما در رسیدن به واقعیت اطرافمان کمک کنند.
چرا آگاهی داشتن از فرضیات برای ما تا این حد مهم است؟»
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۳۴ صفحه
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۳۴ صفحه