کتاب خانه من کجاست؟
معرفی کتاب خانه من کجاست؟
کتاب «خانه من کجاست؟» نوشتۀ ریحانه جعفری است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است. خانۀ من کجاست؟ داستان بامزه و آموزندۀ یک دانۀ سیب است که خانهاش را گم میکند.
درباره کتاب خانه من کجاست؟
داستان خانۀ من کجاست؟ دربارۀ دانۀ سیبی به نام دانیسی، است که اول درون یک سیب قرمز بود و یک روز ناگهان به بیرون پرت میشود و روی سر یک کفشدوزک میافتد. دانۀ سیب خانهاش را گم میکند و در مسیر پیداکردن خانه است.
ماجراجوییهای دانیسی از لحظۀ پرتشدن به دنیای بیرون آغاز میشود و در واقع این اتفاق اولین مواجهۀ دانۀ سیب با جهان است. او در جستجوی خانه سفرش را شروع میکند و در مسیر با کفشدوزک، حلزون و کرم آشنا میشود و با آنها صحبت و معاشرت میکند حتی با بعضی از آنها به خانهشان میرود تا ببیند آیا میتواند آنجا زندگی کند یا خیر. او در این ماجراجوییها به این درک میرسد که هیچکدام از این مکانها نمیتواند خانۀ او باشد. او در همین مسیر است که رشد کرده و در نهایت خانۀ خودش را پیدا میکند. ریحانه جعفری در این اثر بامزه و جالب از طریق روایت زندگی یکدانهٔ سیب به هویت کودکان اشاره دارد و آنها را تشویق میکند که خودشان را بشناسند چرا که با شناخت خود جهان و زندگی را هم میشناسند و میفهمند که کجا بروند و چگونه زندگی کنند. ریحانه جعفری مترجم و نویسندۀ ادبیات کودک و نوجوان تاکنون ۹۵ جلد کتاب در حوزۀ داستان برای کودک و نوجوان ترجمه و تالیف کرده است.
خواندن کتاب خانه من کجاست؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان بالای ۴ سال پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خانه من کجاست؟
«کفشدوزک خانم با پیرهن قرمز خالدارش از زیر درخت رد میشد. زنبیلش پر از خوراکی بود. جشن تولد دخترش بود. میخواست برایش کیک بپزد. شمع روشن کند. بادکنک باد کند. خانه را خیلی خوشگل کند. دانیسی او را ندید و تالاپی افتاد روی سرش. کفشدوزک خانم داد زد: آخ سرم، واخ سرم! تو از کجا افتادی روی سرم؟ دانیسی خجالت کشید. سرش را پایین انداخت و گفت: ببخشید، نفهمیدم چی شد. کفشدوزک خانم گفت: آخآخ! واخ واخ! خیلی دردم آمد. زنبیلش را برداشت که برود،اما نتوانست. نشست روی زمین. سرش را با شاخکش مالید و نالید: آخ که از درد جان ندارم راه بروم»