دانلود و خرید کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم) آزاده جمشیدپور
تصویر جلد کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم)

کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم)

معرفی کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم)

کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم) نوشتهٔ آزاده جمشیدپور است. خانه داستان چوک این کتاب تحلیلی را منتشر کرده است.

درباره کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم)

کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم) حاوی مجموعه مقالاتی با موضوع تحلیل داستان کوتاه است. «مهدی رضایی» (نویسنده و مدرس داستان‌نویسی) در ابتدای این کتاب نوشته است که مجموعه نقدها و بررسی‌های این کتاب می‌تواند باعث شود مخاطبان، خوانش بهتری دربارهٔ آثار داشته باشند. نویسنده تلاش کرده است هر اثر را از زوایای متعدد و مدرنِ روان‌شناختی و جامعه‌شناختی بررسی کند. آزاده جمشیدپور در این کتاب، بیش از ۱۰ داستان را تحلیل و بررسی کرده است. برخی از این آثار عبارتند از «اندوه» به قلم آنتوان چخوف، «یک روز انتظار» به قلم ارنست همینگوی، «دماغ» به قلم نیکلای گوگول، «دوچرخه، عضله، سیگار» به قلم ریموند کارور و «یک گل سرخ برای امیلی» به قلم ویلیام فاکنر.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب بر کرانه خوانش (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی ایران و تحلیل داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آزاده جمشیدپور

آزاده جمشیدپور در سال ۱۳۶۵ به دنیا آمد. او کارشناس مهندسی صنایع شیمیایی، عضو هیئت‌تحریریهٔ ماهنامهٔ ادبیات داستانی چوک، دارای مدرک رسمی داستان‌نویسی و نویسندگی خلاق و تولید محتوا است. برخی از آثار مکتوب او عبارت است از مجموعه داستان «لالایی نیروانا»، مجموعهٔ دوجلدی «بر کرانهٔ خوانش» (مجموعه مقالات تحلیل رمان و داستان کوتاه)، ویراستاری مجموعه داستان «لوطی‌ای که انترش مرده بود»، ویراستاری مجموعه داستان گروهی «مسجدسلیمان در آینۀ داستان»، انتشار مقالات ادبی تحلیل و نقد داستان کوتاه و رمان در نشریات ادبی از جمله چوک، سیاه‌مشق، آتش و سار و انتشار دو داستان کوتاه در دو کتاب مجموعه داستان گروهی «مسجدسلیمان در آینۀ داستان» و نهمین مجموعهٔ داستان گروهی چوک. آزاده جمشیدپور برندهٔ جایزهٔ فعال‌ترین مقاله‌نویس در اولین جایزهٔ ادبی چوک در سال ۱۴۰۲ بوده است.

کاربر ۳۹۵۹۷۲۵
۱۴۰۲/۱۲/۰۴

عاااالی

حجم

۹۶۵٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

حجم

۹۶۵٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

قیمت:
۱۴,۸۸۸
تومان