کتاب مایکل وی (جلد هشتم) ریچارد پل اوانز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب مایکل وی (جلد هشتم)

کتاب مایکل وی (جلد هشتم)

معرفی کتاب مایکل وی (جلد هشتم)

کتاب مایکل وی (جلد هشتم) با نام «انگل» و با عنوان اصلی The Parasite (Michael Vey #8) نوشتهٔ «ریچارد پل ایوانز» با ترجمهٔ «مروا باقریان» به‌وسیلهٔ انتشارات پرتقال منتشر شده است. این رمان ادامهٔ مجموعهٔ پرطرفدار «مایکل وی» است که در ژانر علمی - تخیلی و برای نوجوانان نوشته شده است. این جلد، یعنی «انگل» ماجراهای جدیدی از گروه «الکتروکلن» و شخصیت‌های آشنای مجموعه را روایت می‌کند و با محوریت تهدیدهای تازه و رازهای ناشناخته، داستان را به سطحی تازه می‌برد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مایکل وی (جلد هشتم) اثر ریچارد پل ایوانز

کتاب «مایکل وی (جلد هشتم)» با عنوان «انگل» رمانی است که برای نوجوانان نوشته شده است. در این جلد از مجموعهٔ «مایکل وی»، داستان در دوره‌ای پس از سقوط سازمان مخوف «الجن» جریان دارد؛ زمانی که اعضای گروه «الکتروکلن» هرکدام مسیر زندگی خود را پی گرفته‌اند و به‌ظاهر آرامش به زندگیشان بازگشته است. این آرامش دوام چندانی ندارد و با ظهور تهدیدهای جدید، دوباره همه‌چیز به هم می‌ریزد. این رمان با معرفی دوبارهٔ شخصیت‌ها و قدرت‌های آن‌ها آغاز می‌شود و به‌تدریج نشانه‌هایی از بازگشت خطر و شکل‌گیری توطئه‌های تازه را آشکار می‌کند. «ریچارد پل ایوانز» با بهره‌گیری از عناصر ژانر علمی - تخیلی، فناوری‌های پیشرفته و قدرت‌های فراانسانی، جهانی پرتنش و پرحادثه خلق می‌کند که در آن، مرز میان علم و تخیل باریک‌تر از همیشه است.

کتاب «انگل» در ادامهٔ جلدهای پیشینِ مجموعهٔ «مایکل وی»، به بررسی پیامدهای قدرت و مسئولیت و هویت فردی پرداخته و فضای معمایی و رازآلود داستان را حفظ کرده است. این جلد، هم برای مخاطبانی که از ابتدا همراه مجموعه بوده‌اند و هم برای کسانی که به داستان‌های اکشن و ماجراجویانه علاقه دارند، جذابیت‌های خاص خود را دارد. ویراستاری ادبی کتاب حاضر را «آزاده دهقانی» انجام داده است. این رمان آمریکایی نخستین‌بار در سال ۲۰۲۲ میلادی منتشر شد. چاپ پنجم تا هشتم این کتاب در سال ۱۴۰۳ توسط انتشارات پرتقال روانهٔ بازار کتاب ایران شده است.

خلاصه داستان مایکل وی (جلد هشتم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با بازگشت به زندگی روزمرهٔ «مایکل وی» و دوستانش آغاز می‌شود؛ گروهی که پس از شکست‌دادن «الجن»، هرکدام به‌دنبال آینده‌ای تازه رفته‌اند. مایکل در دانشگاه مشغول تحصیل است و دیگر اعضای الکتروکلن در نقاط مختلف دنیا زندگی می‌کنند، اما آرامش آن‌ها با ناپدیدشدن «جک» و بروز اتفاقات عجیب به هم می‌خورد. همزمان، «گریس» در وضعیتی مرموز و شبیه کما قرار گرفته و نشانه‌هایی از فعالیت‌های مخفی و تهدیدهای جدید ظاهر می‌شود. گروه درمی‌یابد که بقایای سازمان‌های نظامی الجن هنوز فعال هستند و تهدیدی جهانی در حال شکل‌گیری است؛ تهدیدی که با استفاده از فناوری‌های زیستی و الکتریکی، موجودات جدید و خطرناکی را وارد میدان می‌کند. اعضای الکتروکلن ناچار می‌شوند دوباره گرد هم آیند تا با این خطر مقابله کنند و دوستان گمشدهٔ خود را نجات دهند. در این مسیر، رازهایی دربارهٔ قدرت‌هایشان و نقش سازمان‌های مخفی و ماهیت واقعی دشمنانشان آشکار می‌شود و هرکدام باید با گذشته و مسئولیت‌های تازه‌ای روبه‌رو شوند.

چرا باید کتاب مایکل وی (جلد هشتم) را خواند؟

کتاب «مایکل وی (جلد هشتم)» با عنوان «انگل» با ترکیب عناصر ژانر علمی - تخیلی، اکشن و معما، داستانی پرکشش و پرحادثه ارائه می‌دهد. روایت حاضر علاوه‌بر ماجراجویی و هیجان، به دغدغه‌هایی مانند هویت، مسئولیت و دوستی می‌پردازد و شخصیت‌ها را در موقعیت‌هایی قرار می‌دهد که باید با انتخاب‌های دشوار روبه‌رو شوند. نویسنده با پرداختن به فناوری‌های نوین و قدرت‌های فراانسانی، فضایی متفاوت و خلاقانه خلق کرده که برای علاقه‌مندان به داستان‌های ماجراجویانه و علمی - تخیلی جذاب خواهد بود.

خواندن کتاب مایکل وی (جلد هشتم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستان‌های علمی - تخیلی، ماجراجویی و روایت‌های گروهی علاقه دارند، مناسب است؛ همچنین مخاطبانی که مجموعهٔ «مایکل وی» را دنبال کرده‌اند یا به موضوعاتی مانند قدرت‌های ویژه، دوستی و مبارزه با سازمان‌های مخفی علاقه‌مند هستند، از خواندن این اثر لذت خواهند برد.

درباره ریچارد پل ایوانز

«ریچارد پل ایوانز» (Richard Paul Evans) زادهٔ سال ۱۹۶۲ میلادی و نویسنده‌ای آمریکایی است. درحالی‌که به‌عنوان مدیر اجرایی مشغول به کار بود، داستانی کریسمسی برای فرزندانش نوشت که بعدها به نام «جعبهٔ کریسمس» شهرت یافت. پس از ردشدن توسط ناشران، خودش نسخه‌ای کاغذی از آن را منتشر و در کتابفروشی‌های محلی توزیع کرد؛ اثری که به‌سرعت به موفقیتی محلی، منطقه‌ای و سپس ملی بدل شد. این موفقیت به امضای قراردادی با انتشارات سایمون و شوستر انجامید که پیش‌پرداختی ۴.۲ میلیون دلاری برایش به ارمغان آورد. داستان «جعبهٔ کریسمس» در سال ۱۹۹۵ رکوردی کم‌نظیر ثبت کرد و در صدر فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار گرفت. این کتاب بعدها به فیلمی تلویزیونی تبدیل و آغازگر مسیر پرفروغ ادبی «ریچارد پل ایوانز» شد. این نویسنده بیش از ۳۶ اثر نوشته که بیشترشان با درون‌مایه‌های مسیحی محافظه‌کارانه، تمرکز بر ارزش‌های خانوادگی و مناسب گروه‌های سنی مختلف بوده‌اند. آثار او نظیر «ساعت»، «یک روز کامل»، «وعدهٔ هندی» و «مسافرخانهٔ مارشال» به فیلم‌های تلویزیونی پرمخاطبی تبدیل شده‌اند. او افزون‌بر نویسندگی «خانهٔ بین‌المللی صندوق کریسمس» را برای حمایت از کودکان آسیب‌دیده بنیان نهاد، عضو کلیسای «عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان» و بنیان‌گذار گروه «قبیلهٔ کینگز» شد؛ حرکتی اجتماعی در پاسخ به بحران هویت مردان که بر بازتعریف مردانگی در جامعهٔ امروز تمرکز دارد. مجموعهٔ داستانی «مایکل وی» نوشتهٔ همین نویسنده است که برای نوجوانان و در ژانر علمی - تخیلی نوشته شده است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

مجموعهٔ «مایکل وی» (Michael Vey) که کتاب حاضر جزو آن است، به‌عنوان یک اثر پرفروش برای مخاطب نوجوان، در فهرست نیویورک تایمز قرار گرفته و بیش از ۱۲ جایزه دریافت کرده؛ همچنین «ریچارد پل ایوانز»، نویسندهٔ این مجموعه افتخارات متعددی کسب کرده است؛ ازجمله دریافت دو جایزهٔ Storytelling World در رتبهٔ نخست، دریافت جایزهٔ بهترین رمان سال از Romantic Times و پنج جایزهٔ Wilbur از Religion Communicators Council. این نویسنده برای فعالیت‌های بشردوستانهٔ خود موفق به دریافت جایزهٔ بشردوستی قرن از Washington Times و جایزهٔ National Empathy از Volunteers of America شده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

منتقد وب‌سایت William J. McGinn نوشته این رمان سرعت کندی دارد، اما همچنان جذاب و پرتعلیق و شگفت‌انگیز است.

بخشی از کتاب مایکل وی (جلد هشتم)

«۵۵. تغییر نقشه

صبح روز بعد حدود ساعت پنج از خواب بیدار شدم. به دوستانم نگاه کردم که همه در انبار چرت می‌زدند. تایلور آرام خروپف می‌کرد. نیمه‌شب با جیغ کوتاهی از خواب پریده بود. فکر کردم باز هم خواب دیده. امیدوار بودم این‌طور نباشد.

لباس‌هایم را پوشیدم، از انبار بیرون زدم و به‌سمت خانه‌ی اصلی رفتم. هوای بیرون هنوز تاریک بود و جنگل به اندازه‌ی زمانی که رفتم بخوابم سروصدا داشت. جنگل خواب ندارد.

جانسون، زمانی در شب،‌ شیفت نگهبانی را از سی‌بور گرفته و بیرون قفس نشسته بود، تفنگش را هم روی پایش گذاشته بود.

پرسیدم: «اصلاً تونستی بخوابی؟»

ترساندمش. «صبح‌ به‌خیر، مایکل. یکی دو ساعت خوابیدم.» رو به من چرخید. «دیشب، بعد از اینکه ما رفتیم بخوابیم با کی حرف می‌زدین؟»

«با یکی از زندانی‌ها.»

«اون پسره که توی قفس پرنده‌هاست؟»

«آره. مجبور شدیم جاش رو عوض کنیم. اگه برمی‌گردوندیمش پیش بقیه می‌کشتنش. قبلش هم یه بار تلاش کردن.»

«حرف به‌دردبخوری هم زد؟»

«همه‌‌چی رو برامون گفت.»

«سر صبحانه برام تعریف کن. جاسینتا داره برای همه آشپزی می‌کنه.»

گفتم: «توقع نداشتم. ما که زود از اینجا می‌ریم.»

«باید یه چیزی بخوریم. حداقل مجبور نیست ظرف‌ها رو بشوره.»

گفتم: «یه دقیقه‌ی دیگه می‌بینمت.» رفتم داخل خانه‌. بوی غذای جاسینتا فضا را پر کرده بود.

جاسینتا از آن طرف خانه گفت: «بوئنوس دیاس.»»

۱۴۰۳/۰۱/۰۳

آخرش اصلا شبیه جلدای قبلی نبود.الان باید یه سال دیگه ام صبر کنیم تا جلد ۹ از راه برسه.چرا آخه ؟

sl Majd
۱۴۰۳/۰۱/۰۳

این جلد هم مثل سایر جلدها جذاب و هیجان‌انگیز بود،فقط پاورقی‌هاش فعال نبود متاسفانه.و داستان تو جلد هشت کامل نمیشه......

Parimah_zarabadi
۱۴۰۳/۰۲/۱۹

خیلی خوشحال شدم که این مجموعه ادامه پیدا کرد. جلد نهم این کتاب با عنوان Traitor هم اومده. لطفا موجودش کنین

فرزاد

همیشه عالیه الان فهمیدم جلد هشت منتشر شده🤣🤣

تام وارد
۱۴۰۳/۰۱/۰۱

چقد منتظر بودم این جلدشم تو طاقچه بزارید😍

🕊️📚kerm ketab
۱۴۰۳/۰۱/۱۲

چی بگم دیگه همه میدونید مایکل وی چقدر عالیه از جک انتظار نداشتم... امیدوارم طاقچه هرچه زودتر جلد ۹ رو هم بیاره ولی من نمیتونم صبر کنم همون کاغذیش رو میگیرم

ومبت بدعنق🐾
۱۴۰۴/۰۵/۱۲

جلد هشتم مایکل وییییی😀 (این جلد مایکل وی رو هفته قبل خوندم یادم رفت براش نظر بنویسم😶) این جلد مایکل اینا رفتن دانشگاه که از جلد های متفاوت تر بود ولی همچنان قشنگ بود🙃 یکم حس کتاب کلا متفاوت تر بود چون جلد

- بیشتر
niika
۱۴۰۳/۰۴/۰۱

یعنی این بد بختا یه هفته آرامش نداشته باشن؟؟ خیلی خوب بود خیلی ام به جا تموم شد من بلافاصله جلد ۹ خوندم عالیی بود جلد۹: واقعا جلد ۹ عاالی بود😪خیلی بد جا تموم شد چرا ۱۰ نمیییاااد واقعا سوپرایز میکنه آدمووو🖤

wall_e

خیلی منتظر این قسمت بودم ولی آخرش خیلی غیر منتظره بود

۱۴۰۳/۰۵/۲۷

مایکل واقعا یکی از بهترین کتاب های نوجوانه و واقعا جذابه ، امیدوارم طاقچه سریع قسمت بعدی هم بیاره

بریده‌هایی از کتاب

چیزی رو که نمی‌تونی بکشی زخمی نکن.
pari
آدم‌هایی که باهم سفر می‌کنند بینشان پیوند خاصی شکل می‌گیرد. من می‌گویم آدم‌هایی که باهم با مرگ روبه‌رو می‌شوند پیوندشان از آن هم محکم‌تر است.
pari
«نمی‌شه کسی رو نجات داد که نمی‌خواد نجات پیدا کنه. باز برمی‌گرده همون‌جایی که بود.» «گاهی می‌شه. به امتحانش می‌ارزه.»
pari
«وقتی قوی هستی ضعیف جلوه کن. وقتی ضعیفی، قوی جلوه کن.»
pari
گمونم فقط دلش برای خطر تنگ شده، اما وقتی بری پی زندگی پرخطر، بالاخره عواقبش یقه‌ت رو می‌گیره.
pari
«از من بشنو، ما زن‌ها نیازی نداریم برای فهمیدن بعضی چیزها ذهن‌خونی کنیم.»
pari
«می‌دونین، بعد از جنگ جهانی دوم، تحقیقات نشون داد که بریتانیایی‌ها در دوران صلح نسبت به دوران جنگ کمتر خوشحال بودن. حس اتحاد و برادری روی ترس و رنجشون سایه انداخته بود.»
pari
«وقتی قوی هستی ضعیف جلوه کن. وقتی ضعیفی، قوی جلوه کن.»
ومبت بدعنق🐾
چشم‌های تایلور پر از اشک شد. «آخه چرا همه‌ی این‌ها الان اتفاق‌ می‌افته؟» «نمی‌دونم. شاید نبرد هیچ‌وقت تموم نشده بود. فقط ما ازش دست کشیدیم.»
pari
«اون‌هایی که نمی‌تونن درست برنامه‌ریزی ‌کنن، برای شکست برنامه‌ریزی می‌کنن.»