کتاب زخم هایش سوسن حاجی زاده شاهسوار + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر نی
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زخم هایش

کتاب زخم هایش نوشتهٔ «سوسن حاجی‌زاده شاهسوار» و با مقدمه‌ای از «کرامت موللی» توسط نشر نی منتشر شده است. این کتاب یک مجموعه شعر نو را در کنار مقدمه‌ای تحلیلی دربارهٔ پیوند شعر و تروما از منظر روانکاوی آورده و به بررسی تجربه‌های زیسته، زخم‌های روحی و بازتاب آن‌ها در زبان و شعر پرداخته است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زخم هایش اثر سوسن حاجی زاده شاهسوار

کتاب «زخم‌هایش» شعر و روانکاوی را در کنار هم قرار داده است. مقدمهٔ مفصل کتاب حاضر با ارجاع به نظریات فروید، لکان و دیگر متفکران، مفهوم تروما را از منظر روانکاوی واکاوی می‌کند و نشان می‌دهد چگونه زخم‌های روحی و تجربه‌های آسیب‌زا در زبان و شعر بازتاب می‌یابند. این مقدمه ضمن مرور تاریخچهٔ تروما در روانکاوی به نقش زبان، ایهام، استعاره و مجاز در بیان تجربه‌های زیسته می‌پردازد و شعر را به‌عنوان قلمروی برای مواجهه با غیر، حقیقت و زخم‌های پنهان معرفی می‌کند. اشعار «سوسن حاجی‌زاده شاهسوار» با مضامینی همچون عشق، فقدان، دلتنگی، مرگ، رنج و امید در فضایی سرشار از تصویر و ایهام، تجربه‌های فردی و جمعی را روایت می‌کنند. این مجموعه در بستری از سنت شعر فارسی و با الهام از شاعران معاصر به جست‌وجوی معنای زیستن و مواجهه با دردهای انسانی می‌پردازد و در فضایی میان خاطره، خیال و واقعیت حرکت می‌کند. این مجموعه شعر نو با زبان شاعرانه، زخم‌های فردی را به تجربه‌ای جمعی بدل ساخته است. عنوان برخی از شعرهای این کتاب عبارت است از «آخرین لبخند»، «فوران جنون»، «مسیر شب»، «بام احساس» و «در اسارت فلک».

چرا باید کتاب زخم هایش را خواند؟

این کتاب شعر نو برای کسانی که به پیوند میان ادبیات و روانکاوی علاقه دارند، فرصتی فراهم می‌کند تا شعر را نه‌فقط به‌عنوان بیان احساس، بلکه به‌عنوان ابزاری برای مواجهه با زخم‌های روانی و تجربه‌های تروما ببینند. مقدمهٔ تحلیلی کتاب، دریچه‌ای تازه به فهم نقش زبان و ایهام در بیان دردهای پنهان می‌گشاید و اشعار با تصویرسازی‌های قوی و مضامین عمیق، تجربه‌های زیسته را به زبان می‌آورند. مطالعهٔ این مجموعه می‌تواند به درک بهتر از رابطهٔ میان رنج، زبان و خلاقیت هنری کمک کند.

خواندن کتاب زخم هایش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دانشجویان و پژوهشگران حوزهٔ ادبیات و روانکاوی و کسانی که دغدغهٔ فهم تجربه‌های تروما و بازتاب آن در هنر را دارند، مناسب است؛ همچنین برای افرادی که به‌دنبال مواجهه با مضامین عمیق انسانی و زبانی تصویری هستند.

بخشی از کتاب زخم هایش

«"قصه‌گو"