کتاب اسرار ذهن ثروتمند (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب اسرار ذهن ثروتمند (خلاصه کتاب)
کتاب اسرار ذهن ثروتمند (خلاصه کتاب) نوشتهٔ هارو اکر و ترجمهٔ گروه مترجمان شنیدار است. شنیدار نگار نوین این کتاب را منتشر کرده است. افراد ثروتمند چگونه میاندیشند؟
درباره کتاب اسرار ذهن ثروتمند (خلاصه کتاب)
کتاب اسرار ذهن ثروتمند (خلاصه کتاب) قرار است به شما کمک کند تا حلقهٔ مفقودهای را پیدا کنیم که میان آرزوی موفقیت مالی و رسیدن به آن قرار گرفته است. اما چگونه؟ بهدستآوردن ثروت و داشتن استقلال مالی یکی از مهمترین دغدغههای امروز بشر است. مدتی میشود که با تغییر دنیا و سرعتگرفتن تغییرات، سبک زندگی مردم تغییر کرده است. یکی از این تغییرات، بهدستآوردن استقلال مالی و ادارهٔ امور مالی بهنحو صحیح است؛ بهطوریکه انسان بتواند میان درآمد و مخارجش توازنی برقرار کند، پسانداز کافی داشته باشد و البته برای مخارج پیشبینینشده نیز بهمیزان موردنظرش پول داشته باشد، اما چیزی که شاهدش هستیم، چندان با تعاریف یادشده همخوانی ندارد. چرا در تقدیر برخی از آدمها، ثروتمندشدن آمده و برخی دیگر، همیشه باید با مشکلات و مسائل مالی دستوپنجه نرم کنند؟ هارو اکر در خلاصهکتاب اسرار ذهن ثروتمند بهسراغ جواب این سؤال رفته است. پاسخ کوتاه نویسنده به این سؤال که چرا برخی از افراد ثروتمند میشوند و برخی دیگر نه، این است که همهچیز به ذهنیت انسانها برمیگردد.
خواندن کتاب اسرار ذهن ثروتمند (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کسب ثروت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اسرار ذهن ثروتمند (خلاصه کتاب)
«بیایید مغز را به یک کامپیوتر تشبیه کنیم.
در این حالت، الگوهای ذهنی مانند برنامههایی هستند که بر روی مغز ما نصب شدهاند. الگوهای ذهنی ثروت ما، توسط آن چیزهایی که از والدینمان میشنویم شکل میگیرد.
به طور مثال، وقتی یک کودک جملاتی را مانند «پول چرک کف دست است» یا «پول چغندر نیست که از زمین رشد کند»، از والدینش میشنود، الگوی ذهنی او در مورد پول شکل میگیرد.
همانطور که گفته شد الگوهای ذهنی مانند ترموستات در مغز فرد عمل کرده و احتمال رسیدن فرد به موفقیت را تعیین میکنند.
اگر والدین فرد معتقد باشند که «پول خوشبختی و خوشحالی نمیآورد» الگوهای ذهنی فرزندشان فقیر شکل میگیرد و ترموستات او پایین تنظیم میشود. اما اگر والدینی به کودک خود آموزش دهند که «با پول همه چیز ممکن است»، فرزندی تربیت کردهاند که ترموستاتش بالا تنظیم شده و طرزِ فکر میلیونری دارد.
نکته اینجاست که اکثر والدین نمیتوانند به کودکان خود در مورد ثروت آموزشهای مناسبی بدهند. از این رو الگوهای ذهنی اکثر افراد، فقیر شکل میگیرد. به همین دلیل است که آنها نمیتوانند مثل یک میلیونر فکر کنند.
سوال: تکلیف فردی که ذهنیت مناسبی در مورد پول ندارد چیست؟
دو راهکار در این مورد وجود دارد:
- راهکارِ اول آن است که دیدگاه والدین خود را بپذیرد و با درآمد کم کنار بیاید.
- راهکار دوم آن است که طغیان کند و ذهنیتی را که از والدینش در مورد پول گرفته است، بشکند.
تنها راه دوم است که میتواند او را به فردی ثروتمند تبدیل کند.
اما اکثر افرادی که تلاش میکنند الگوهای ذهنی خود را بشکنند و به موفقیت مالی برسند، نمیتوانند موفق شوند. دلیل این امر آن است که این افراد انگیزههای اشتباهی دارند.
در واقع آنها نمیخواهند پولدار شوند، بلکه صرفاً میخواهند علیه والدین فقیرشان طغیان کرده یا نسبت به آنها برتری داشته باشند. در این صورت عادتهایی که از والدینشان آموختهاند را همچنان همراه خواهند داشت.
آنها اگر تفکر خود را اصلاح نکرده باشند، حتی در صورت بهدست آوردن پول، بهسرعت آن را از دست خواهند داد. اما از سوی دیگر، آنهایی که انگیزهشان ثروتمند شدن و کسب استقلال است، دوران کسب ثروتِ راحتتری خواهند داشت.
ما به صورت ناخودآگاه، استراتژیهای مالی والدینمان را تکرار و تکثیر میکنیم.
دیدگاه و طرز فکر ما نسبت به ثروت، تنها بر اساس چیزهایی که از والدینمان میشنویم شکل نمیگیرد. رفتارهای خاص والدین همچون «چگونگی کسب درآمد» و «چگونگی هزینه کردن پول» نیز الگوهای ذهنی ما را شکل میدهند.
به عنوان مثال، اگر از فرد فقیری بپرسید که «چرا درآمدت را اینگونه خرج میکنی؟»، احتمالاً پاسخ خواهد داد که «اینطور تربیت شدهام و عادت کردهام».»
به عنوان یه خلاصه کتاب برای توضیح تفاوت ذهنیت ثروت و فقر، خوب بود.