کتاب نگاهی به دیدگاه ها و برنامه های حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲)
معرفی کتاب نگاهی به دیدگاه ها و برنامه های حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲)
کتاب «نگاهی به دیدگاه ها و برنامه های حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲)» نوشتۀ افشین فرهانچی و زهره رحیمی است و انتشارات حزب اراده ملت آن را منتشر کرده است. این کتاب جلد هشتم مجموعۀ حاما چه میگوید است.
درباره کتاب نگاهی به دیدگاه ها و برنامه های حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲)
کتاب نگاهی به دیدگاهها و برنامههای حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲) هشتمین جلد مجموعۀ حاما چه میگوید است. حاما چه میگوید، مجموعهای شامل اسناد، مواضع و خاطرات حزب ارادۀ ملت ایران بعد از گذشت ۲ دهه از تأسیس آن میشود که هم میتواند راهنمای عمل افرادی باشد که قصد دارند در قالب حزب ارادۀ ملت ایران فعالیت کنند و به کنشگری سیاسی بپردازند و هم الگویی برای سایر فعالان سیاسیاجتماعی باشد. این مجموعه تلاش میکند با جمعآوری اسناد و مدارک مرتبط، مواضع این حزب مستقل اصلاحطلب را دربارۀ موضوعات مختلف آشکار کند ادبیات حزبی کشور را غنا ببخشد. جلدهای دیگر مجموعۀ حاما چه میگوید عبارتاند از: «پندار»، «گفتار»، «کردار»، «گفتمان»، «شوراها»، «گفتار 2» و «ارادۀ ملت»
کتاب نگاهی به دیدگاهها و برنامههای حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲) به بحث دربارۀ اعلام مواضع و برنامهریزی در حزب ارادۀ ملت میپردازد. این کتاب ۲ بخش دارد. بخش اول دیدگاهها نام دارد که مستندات حزبی را در برمیگیرد و دیدگاههای حاما در طول ۲۵ سال را ارائه میدهد. دومین بخش مربوط به برنامهها است که با مقدمهای پیرامون امر برنامهنویسی حزبی شروع میشود و شامل مستندات برنامهنویسی، پیشنویس برنامهها، و برنامههای حزبی میشود. در انتهای کتاب نگاهی به دیدگاهها و برنامههای حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲)، آخرین برنامۀ حزب که مصوب کنگرۀ دهم حزب بوده و در حال اجراست، گنجانده شده است.
خواندن کتاب نگاهی به دیدگاه ها و برنامه های حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به فعالان سیاسی اجتماعی و احزاب مختلف پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نگاهی به دیدگاه ها و برنامه های حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲)
«حزب ارادۀ ملت ایران پس از اعلام موجودیت خود در تاریخ ۷۹.۷.۱۲ خود را بهعنوان حزبی در کنار سایر گروههای سیاسی اصلاحطلب معرفی کرد که بدون اتکا به کارتلهای قدرت و با داشتن نگاه انتقادی خردگرا به رفتارها و پدیدههای اتفاق افتاده در یک صدسال گذشته بهمنظور نهادینهکردن فرهنگ کار جمعی و تعمیق مؤلفههای توسعهیافتگی وارد عرصۀ سیاسی جامعه شده است. از همان بدو شروع فعالیتهای رسمی حزب، دیگر گروههای دوم خردادی با نگاه غیرخودی همکاری و هماهنگی کمتری با این حزب داشتهاند. از سوی دیگر، انتخاب دبیرکل حزب در خانۀ احزاب بهعنوان نفر نخست خانه احزاب زنگ خطر را برای گروههای سیاسی موسوم به دوم خرداد به صدا درآورد و داشتن نگاه مستقلانه به انتخابات ریاستجمهوری سال۸۰ و تابع نشدن به نظرات و تصمیمات گروههای ۱۸گانه دوم خرداد شکاف بین حزب و گروههای دوم خردادی را افزایش داد.»
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۳۴ صفحه
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۳۴ صفحه