کتاب برای روابط بهتر کاری نکنید!
نویسنده:آرییل کین، شایا کین
مترجم:فرناز فرود
انتشارات:انتشارات صابرین
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب برای روابط بهتر کاری نکنید!
«برای روابط بهتر کاری نکنید!» نوشتهی آرییل و شایا کین است. این کتاب از مجموعهی کلیدهای همسران موفق است. این مجموعه میکوشد با نگاهی کاربردی به نیازها و مسائل زندگی مشترک چه در مرحله انتخاب همسر و چه در دوران پس از ازدواج بپردازد.
نویسندگان کتاب در توضیح اهداف و چهارچوبهای این کتاب میگویند:
در کتاب حاضر یک روش تحولگرا برای ایجاد روابط سحرآمیز، عقاید و اصول چنین روابطی را تشریح میکنیم. در این کتاب با رازهایی روبهرو میشوید که طی راه زندگی با آنهامواجه شده و آنها را کشف کردهایم و از آنها آموختهایم. رازهایی که به ما این امکان را دادهاند تا از جایگاه دو فرد علاقهمند به همدیگر به جایگاه زوجی با زندگی مشترک بانشاط و باروح برسیم.
در این کتاب نمونههایی از زندگی خصوصی خودمان و نیز مواردی را که ضمن تدریس با آنها برخوردهایم، آوردهایم. در فصل بنیانگذاری روابط سحرآمیز پدیده تحول را عمیقا بررسی میکنیم تا بتوانید راحتتر آن را تشخیص دهید و وارد زندگی خود کنید. سپس نگرش منحصر به فردمان را برایتان شرح میدهیم تا بتوانید روابطی دلپذیرتر و سادهتر و بیتردید سحرآمیز را آغاز کنید.
ابتدا عناصر مخرب گوناگونی را که به توانایی شما در برقراری ارتباط لطمه میزنند، مشخص و تشریح میکنیم، مواردی که نادانسته، به صمیمیت شما ضربه میزنند و رابطه شیرین و کاملتان را تلخ میکنند. وقتی آنها را تشخیص دهید، میتوانید از بروزشان جلوگیری کنید.
علاوه بر اینها، اصولی را شرح میدهیم که به ما کمک کردهاند تا روحیه پژمردهمان را پرنشاط، و روزمرگی را درمان کنیم. شاید برخی از این کارها را بیاختیار انجام میدهید، بیآنکه بدانید چقدر در ترمیم روابط مؤثر هستند؛ اما وقتی اختیارتان را از دست میدهید یا با همسرتان دچار مشکل میشوید، آنها را هم فراموش میکنید.
در انتهای چند فصل، تمرینهای سادهای را گنجاندهایم تا به کمک آنها بتوانید عقاید مطرحشده را عملی کنید.
ده قرار مهم برای زندگی مشترک
دیوید آرپ
چگونه به زبان همسرتان صحبت کنیدمژگان انصاریراد
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
از لوس کردن شوهرتان دست برداریدجان ب. آردن
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارهاسیداصغر ساداتیان
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
زندگی مشترک بدون فریاد: حفظ آرامش، رشد کردن و صمیمیتر شدنهال ادوارد رانکل
صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)بهمن علیمرادی
عشق هرگز کافی نیستمهدی قراچهداغی
قلبمان را به روی مردان بگشاییمفاطمه باغستانی
معجزه گفتوگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکماکرم کرمی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
بیست راه ارتباط بهترشبنم صیرفی
هوش عاشقانهجان ولنتیس
شناخت اختلالات شخصیتی قبل و بعد از ازدواجبراد جانسون
احساس خوب باهم بودن، راز بازسازی روابط تیرهدیوید دی. برنز
زندگی مشترک و حد و مرزهایشهنری کلاود
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
مراقبت از بدن دختران در دوره بلوغکارا ناترسون
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
من این کتاب رو امرو ز تموم کردم،به نظرم کتاب خیلی خوبی در جهت خودشناسی و درک رفتارهایی است که از ناخودآگاه نشات میگیره.من خیلی لذت بردم
من دوسش داشتم خیلی ... تکنیک ذهنی خوبی رو می گه ⭐️ که در روابط فردی تاثیر داره ... مثل ۶٪ ... عالی بود
ساده و پرمحتوا و عمیق .
من نمونه رو خوندم الان به نظر کتاب خوبی میاد.بیشتر در زمینه خود شناشی و ذهن شفاف خریدمش
👌👏👏👏
این کتابو خریدم ولی مطالبش به نظرم جدید و تازه نیست برای من که مفید نبود کلا